ŞEHİT BURAK ZOR İHL ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Mart 2018 22:02
ŞEHİT BURAK ZOR İHL ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma faaliyetleri çerçevesinde Samsun İlkadım Şehit Burak Zor İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Polis Şehitliğini ziyaret etti.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma faaliyetleri çerçevesinde Samsun İlkadım Şehit Burak Zor İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Polis Şehitliğini ziyaret etti.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Dilek ve öğrenciler önce Şehit Polis Burak Zor'un evine giderek anne ve babasını ziyaret ettiler. Ardından Şehit Polis Burak Zor'un anne ve babasıyla birlikte Kıranköy Mezarlığında bulunan Polis Şehitliğine giderek burada bulunan Burak Zorun kabrini ziyaret ederek başucunda kur'an okuyup dua ettiler. 

Okullarının isminin Şehit Burak Zor olmasının kendilerine sorumluluk yüklediğini belirten öğrenciler ; " Okulumuzun isminin Şehidimizin ismini taşımasından dolayı gurur duyuyoruz. Yeri geldikçe kur'an okuyup dua ediyoruz. Hep birlikte kabrini ziyaret ederek yalnız olmadığını unutulmadığını ifade etmek istiyoruz" diyerek konuştular.

Okul Müdürü Mustafa Dilek'te okulda ismi yaşatılan Şehit Burak Zor'un öğrenciler üzerinde ciddi tesiri olduğunu ifade ederek; " Öğrencilerimizde Milli şuur ve bilincin yaşatılması için elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma faaliyetleri çerçevesinde tertiplediğimiz bir programla önemli bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem gurur duyduk hem de duygulandık" dedi.

Şehit Burak Zor'un babası Zikri Zor evladının adını taşıyan okulun öğrencileri tarafından evinde ziyaret edilip, hep birlikte kabire gidilerek burada  Kur'an okunup dua yapılması bizi son derece memnun etti. Bundan daha büyük mutluluk olabilir mi? Öğrencilerin ziyaretiyle bir nebze de olsa evladımıza olan hasretimizi giderdik. Allah onlardan razı olsun diyerek konuştu. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.