SECCADELERLE EVLERİMİZE GİREN TEHLİKE

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Mayıs 2019 19:15
SECCADELERLE EVLERİMİZE GİREN TEHLİKE
Seccade üzerinde asla olmaması gereken figürler ve işaretler, müslümanların namaz kıldıkları örtünün üzerinde, bu millete servis ediliyor, lütfen seccade alırken bunlara dikkat edelim ve oyuna gelmeyelim.

SECCADELERLE EVLERİMİZE GİREN TEHLİKE

Seccade üzerinde asla olmaması gereken figürler ve işaretler, müslümanların namaz kıldıkları örtünün üzerinde, bu millete servis ediliyor, lütfen seccade alırken bunlara dikkat edelim ve oyuna gelmeyelim.


Yabancı firmalar tarafından üretilen bazı namazlıkların masum olmadığı ortaya çıktı.


Müslümanların en önemli ibadeti olan namazın edası için kullanılan seccadelerin üzerindeki şekiller dikkatli bir şekilde incelendiğinde ortaya inanılmaz bir manzara çıkıyor.


Seccadeye ilk baktığımızda fark edemediğimiz bazı kötü amaçlı figürler dikkatli bir şekilde incelendiğinde gün yüzüne çıkıyor. Aralarında domuz,haç ve diğer kötü amaçlı simgelerin bulunduğu bu seccadeler Müslümanlar için tehlike arz ediyor.


CAMİİ’LERDE SUBLİMİNAL ŞEYTANİ VE PORNOGRAFİK SEMBOLLER!


Uzun süredir İlluminati, Tapınak Şovalyeleri ve Subliminal Mesajlar, Algı operasyonları üzerine kitaplar yazan Kursad BERKKAN Türkiye’de ki bazı camiilerin mimari yapıları hakkında önemli iddialarda bulundu.


Yayınladığı resimler ve yaptığı tv programlarında daha önce seccadeler üzerindeki erkek cinsel organı, Hristiyanlığın sembolü olan haç işareti, papaz işareti, domuz işareti gibi bir çok işareti tv ekranlarında göstererek seccadeler üzerine gizlenmiş subliminal mesajları deşifre eden Kursad Berkkan yine önemli iddialarda bulundu.


Araştırmacı – Yazar Kursad BERKKAN’ın iddiaları şöyle ;


“Türkiye’de son dönemde inanılmaz bir algı operasyonu yapılıyor. Daha önce seccadeler üzerinde dini değerlerimiz kullanılarak bir algı operasyonu yapılmıştı. Şimdi ise ne yazık ki camiilerimizde aynı durum söz konusu, bu durumun ivedilikle düzeltilmesini istirham ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı eğer bizden bu konuda danışmanlık isterse Türkiye’de bulunan bir çok camiide ki şeytani sembolleri kendilerine göstermek konusunda yardımcı olmaya hazırız.


Bakınız aşağıda size bazı camiilerden görüntüleri sunalım.


Allah aşkına vicdanlı bir Türk vatandaşı olarak sakince düşünün ve bu resimlerin ne anlama geldiğini aklınızda bir canlandırın. Bunlar basit bir şekilde “benziyor” ifadesi ile geçiştirilecek kadar önemsiz şeyler mi?


Asla olamaz çünkü buralar bizim ibadethanelerimiz.


1. İlk örneğimiz Samsun’dan…


Samsun Asarcık ilçesinde Gökgöl Ahşap Camii isimli bir camimiz var. Bu camii bir restorasyona uğruyor ve camimizin içine maalesef ki Siyonizm’in sembolü olan Pentagram koyuluyor.


Hiç kimse çıkıpta bu Hz.Süleyman’ın Davut yıldızı falan demesin çünkü davut yıldızı oldukça farklıdır!


Yahudi ve Masonların sıkça kullandığı bu Siyon yıldızının Samsun’da bir camimizde ne işi var?


Ben size söyleyim! Bir hikayeye göre burası eski bir camidir ve Hızır camii olarak da bilinir. Rivayetlere göre Hızır aleyhisselam bu camiiye gelerek kendi mührünü vurmuştur. Burası onun uğrak yerlerinden biridir. Hz. Hızır’ın mührünü ortadan kaldırıp şeytan kendi mührünü oraya vurmuştur.!


Bizim için önemsiz gibi gözüken bu ayrıntı, şeytaniler tarafından asla atlanmıyor. Lütfen mirasımıza sahip çıkalım!

Samsun Asarcık ilçesinde Gökgöl Ahşap Camii ile ilgili görsel sonucu
Samsun’da Camii’de yer alan Siyonist Yıldız,

siyon yıldızı israil ile ilgili görsel sonucu
İsrail’in kullandığı Siyonist Yıldız.

2. Gelelim İkinci resmimize;

Bu resmimiz ise Bursa İnegöl camimizden… Güzide evliyalar şehri Bursa’mızın İnegol ilçesinde bulunan İnegöl Sani Konukoğlu Camiin’de ne yazık ki neler yok neler…

Hocamızın cemaate namaz kıldırdığı yerde kocaman bir HAÇ işareti bulunuyor. Ve yurdumuzun gariban halkı bu camiide Hristiyanların sembolü olan Haç işareti altında namaz kılıyor.

Bitmedi!

Cami’nin dışarıdan mimari yapısına baktığınızda ise ikinci bir şok yaşıyorsunuz. Cami mimari olarak dışarıdan bakıldığında şeytanın numerolojik sistemi olan 3-6-9 rakamlarından biri olan 3’lü sistemi kullanıyor. Üstelik Piramit şeklinde…

 

Allah aşkına bu semboller sizce gerçekten masum mu?

3. Gelelim bir sonraki ilginç cami mimarisine

Bu camiimiz İstanbul’da Esenler Otogarı içinde bulunan camii… Bir çok defa bu camiiyi canlı yayında anlatmış, yetkililere sesimizi duyurmaya çalışmıştık. Bu camiinin minaresi ve yanında bulunan küçük kubbeler ne yazık ki tıpkı erkek cinsel uzvuna benziyor. Buyurun resimler aşağıda… Takdir sizin!

4. Şimdi yine yurdumuzun başka bir camiinden başka bir kareyi sizlerle buluşturalım!

Afyon ilimizde bulunan  İmaret Camii ve Türbe Camii içerisinde Mısır Firavunlarının Tanrı olarak tapındıkları “Ra’nın Gözü” sembolü maalesefki camiinin bir çok yerinde bulunuyor.

5.  Bu camimizde ise Şeytanın dünya üzerindeki mühürleri olarak kabul edilen Obeliks bir sembol mevcut.

1an tv’de katıldığımız canlı yayında anlatmıştık. Dünya üzerinde pek çok yerde Obeliks yani dikilitaşlar mevcut ve üzerinde şeytani sembolleri barındırıyor. Önce bu videomuza bir göz atmanızı tavsiye ederim.


Şimdi ise lütfen aşağıdaki fotoğrafa bakın. Bu da dikilmiş ve piramedi benzeyen motifleri ile tam bir obeliks değil mi?

Karar sizin!

Balıkesir Gönen de Plevne mahallesi camii

6. Bu sefer ki camiimiz ise  Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Bilkent semtinde bulunan cami. Camii’nin içerisinde bolca piramit ve tek göz bulabilmek mümkün!

Değerli dostlar Türkiye’nin pek çok yerinde maalesef ki buna benzer mimaride olan camilerimiz mevcut. Tekrar ediyoruz ki yapan mimarlarımızda bunların farkında olmayabilir. Mimarlarımıza da sesleniyoruz! Zihin kontrol operasyonuna maruz kalmış olabilirsiniz… Bu durumda bu eserlerin yapımında farkındalığınızı yitirmiş olabilirsiniz.

Lütfen birbirimize destek olalım ve bu şeytani figürleri ortadan kaldıralım.

Daha önce yaptığımız seccadelerde ki gizlenmiş şeytani sembolleri anlattığımız videoyu mutlaka izleyiniz.

BONUS

Edirne Selimiye cami



Etiketler : SECCADE
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esin Boztaş 03 Mayıs 2021 00:00

    YA siz ne cahil haber yapıyorsunuz arkadaşlar ya! kusura bakmayın ama hem asılsız fotoğraflardan yola çıkıp hem de kadim islami sembolleri siyonizme atfediyorsunuz. Valla en büyük düşmanımız kâfirden de önce cehaletmiş. Allah rızası için ehil olmadığınız konuda iş yapmayın.