SASKİ DAİRE BAŞKANI YEŞİLYURTA TEŞEKKÜR PLAKETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Nisan 2018 23:25
SASKİ DAİRE BAŞKANI YEŞİLYURTA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ile İdrisli Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerafettin Duran, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile Kavak Şube Müdürü

SASKİ'de Yeşilyurt ve Gayretli'ye teşekkür plaketi

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ile İdrisli Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerafettin Duran, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli'ye teşekkür plaketi verdi.


Yeşilyurt'u ziyaret ederek İdrisli Mahallesi'ne yapılan hizmetler dolayısıyla mahalle sakinleri adına teşekkür eden Duran ile Çelik plaket sundu.


Kavak SASKİ Şube Müdürü Gayretli'ye de plaket verildi.


Mahallelerinde yürütülen hizmetlerde SASKİ birimleri ile sürekli istişare halinde bulunduklarını belirten Çelik, "SASKİ birimleri olarak bizlerden hizmetlerini esirgemediler. Hem bizleri ve hem de mahalle halkımızı memnun ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.


Yeşilyurt ise, Büyükşehir Belediyesi olarak mahallelere hizmet götürmenin görevleri olduğunu, bundan sonra da hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.