Sarıcaoğlu'ndan Kadef'e Hayırlı Olsun Ziyareti

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Aralık 2014 17:14
Sarıcaoğlu'ndan Kadef'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kadef'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sarıcaoğlu'ndan Kadef'e Hayırlı Olsun Ziyareti 
 
 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kadef'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Kadef'in yeni binasına taşınmasından dolayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür eden Kadef Başkanı Operatör Doktor Yılmaz Karagöz, "Başkanımızın böyle güzel bir günde yanımızda olduğu için çok mutluyum.Kendisine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi 
 
 
"KAVAK İÇİN BÜTÜN OLMALIYIZ"
Sarıcaoğlu, "Kavak'ta çok güzel gelişmeler oluyor.Kavak adeta bir şantiye alanına dönüştü. Her yerde ekiplerimiz el birliği ile çalışıyor. Kavak'ta yapmamız gereken daha çok iş var. Zamanı geldikçe hepsini yapacağız. Birlikten kuvvet doğar.Peygamber efendimizin dediği gibi; Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Birlik olduğumuz sürece Kavak çok iyi noktalara gelecektir.Seçim çalışmalarında hep Kavak'ın nufusunu 5.000 daha artıracağımın sözünü verdim ve ben hala sözümün arkasındayım.Diğer illerde yaşayan vatandaşlarımızın Kavak'a dönmeleri için iş yerleri sayımızın çoğalması için elimizden gelen her türlü desteği sağlıyoruz.Projelerimizi anlattığımızda bizlere 5 yılda bu projeleri bitirebilecek misiniz diyorlar.Gülüyorum çünkü biz bu projeleri 5 yıl için düşünmedik 1 yıl için düşündük.Her yıl 10 projeyi hayata geçirmek tek hedefimiz. Kadef Başkanımız Yılmaz Karagöz hocamıza da çok teşekkür ediyorum.Kadef için elinden gelen her türlü çabayı eksiksiz yapıyor." dedi.
 
"BAŞKANIMIZ İLE KAVAK ÇOK İYİ NOKTALARA GELECEK" 
 Karagöz, "Sayın Kavak Belediyesi Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibine bizi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar. Kavak'a gitmemde heryer de çalışmalar görüyorum. Başkanımızın da dediği gibi Kavak gerçekten şantiye alanı gibi eminim Kavak'taki çalışmalar bittiğinde Kavak çok iyi noktalara gelecek. Kadef olarak Başkanımızın her zaman yanındayız." dedi.
 
Neşeli anların yaşandığı programa Kadef Başkanı Operatör Doktor Yılmaz Karagöz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Kavak Belediyesi meclis üyeleri, Kadef yönetim kurulu üyeleri, Kadef kadın kolları Aynur Cingöz, Kadef üye dernek Başkanları ve delegeleri katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.