• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlu Kavakta alt yapı hizmetlerine start verdi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 31 Aralık 2014 09:35
Sarıcaoğlu Kavakta alt yapı hizmetlerine start verdi
SASKİ İçme Suları Daire Başkanı Cihan Güller, SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, SASKİ İlçe Müdürü ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak ilçesindeki alt yapı, su ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için ilçede inceleme
SARICAOĞLU HAREKETE GEÇİRDİ
SARICAOĞLU'NA AYAK UYDURMAK  KOLAY OLMUYOR...
HİZMETTE DURMAK YOK KOŞAR ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ...
OTURARAK DEĞİL SAHADA HİZMET
KAVAK'TA ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

SASKİ İçme Suları Daire Başkanı Cihan Güller, SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, SASKİ İlçe Müdürü Savaş Gayretli ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak ilçesindeki alt yapı, su ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için ilçede incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte koordineli ve uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Küresel sıcaklık sebebiyle geçtiğimiz yaz aylarındaki su kaynaklarındaki düşüş nedeni ile ciddi sorunlar yaşadık. Önümüzdeki yıllarda da bu sorunları yaşamamak için, bu alanlardaki problemlerin çözülmesi amacı ile yerinde inceleme fırsatı bulduk. İlçemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz." dedi.

Sarıcaoğlu, "ziyaretlerinden ve ilçemizin sorunlarına göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Büyükşehir Belediyesi SASKİ Kanal Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile içme suları Daire Başkanı Cihan Güller'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.