• İHSANBAŞKAN

Sarıcaoğlu hizmet ve projelerini vatandaşlarla paylaştı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 24 Ekim 2014 15:03
Sarıcaoğlu hizmet ve projelerini vatandaşlarla paylaştı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, hizmetlerini vatandaşlara yüz yüze anlatmak için düzenlediği toplantıda belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU; 'SÖZÜMÜZ ONURUMUZ, HİZMETLER GURURUMUZDUR'

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, hizmetlerini vatandaşlara yüz yüze  anlatmak için düzenlediği toplantıda belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede bulunan Atatürk Parkı ve Meydanında toplanan vatandaşlara yönetime geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri ve yapmayı düşündüğü projeleri anlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve  Belediye birim müdürlerinin yer aldığı toplantıya Mahalle Muhtarları, Sivil toplum Kuruluşu Temsilcilerinin yanı sıra İlçe merkezi ve köylerinden çok sayıda vatandaş katıldı.

KİME HİZMET EDİYORSANIZ ONA BİLGİ VERMEK VE GÖRÜŞÜNÜ ALMAK ZORUNDAYIZ

Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada; 'Bu makama koltuk sevdasıyla değil, hizmet aşkıyla geldik. Bizim amacımız şahsımıza gösterilen güveni heba etmemek ve onu vatandaşımıza hizmet olarak sunabilmektir. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantımız periyodik olarak devam edecektir. Kime hizmet ediyorsanız ona bilgi vermek ve görüşünü almak zorundasınız.' dedi.

KAVAK VE KAVAKLILAR BİR BÜTÜNDÜR HİZMET HERKESİN HAKKIDIR

İbrahim Sarıcaoğlu Mahalli seçimlerde verdiği sözün arkasında olduğunu belirterek; 'Ne vaat etmişsek saati geldiğinde gerçekleşecektir. Gerçekleştirmeyi vaat ettiğimiz hizmetlerden birisi Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki tek yönlü yolda düzenleme yaparak yolu çift yönlü yapmaktı. Bunu yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Devlet Millet el ele anlayışıyla bundan sonra ilçemizi modern ve yaşanabilir bir hale getirmeye gayret edeceğiz. Sizlerin hizmete susamışlığı benim ve ekibimin heyecanını artırmakta, gerçekleşen hizmetlere yaklaşımınız bizi daha da motive etmektedir. Hemşehrilerim! şunu bilmenizi istiyorum. Kavak ve Kavaklılar bir bütündür. Kavağa hizmet yapan, bir çivi çakan herkes bizim dostumuz ve hemşehrimizdir. Hizmet hepinizin herkesin hakkıdır. Sizlerle birlikte hizmet aşkıyla yola çıktık, birlikte yola devam ediyoruz. Yakın bir gelecekte özlemini çektiğimiz Kavak hayali yine sizlerle birlikte gerçekleşecektir. Bundan kuşkum yoktur. Bugüne kadar göç veren ilçe bundan sonra göç alan ilçe olacaktır. Ben inanıyorum, sizin de buna inanmanızı ve sonuna kadar bu inancı kaybetmemenizi istiyorum! diyerek konuştu. 

Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin slayt gösterileri ile sunumundan sonra söz alan vatandaşlar da görüşlerini paylaştı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.