SANATÇI OLUNCA HER ŞEY SERBEST Mİ?

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ekim 2019 19:05
SANATÇI OLUNCA HER ŞEY SERBEST Mİ?
Aile ocağı için kötü bir örnek olarak anılacak olan M. Ali Erbil özellikle kendisinden onlarca küçük yaştaki kızlarla ilişkileriyle dikkat çekiyor.
SANATÇI OLUNCA HER ŞEY SERBEST Mİ?


Aile ocağı için kötü bir örnek olarak anılacak olan M. Ali Erbil özellikle kendisinden onlarca küçük yaştaki kızlarla ilişkileriyle dikkat çekiyor.

AİLE OCAĞINI AYAKLAR ALTINA ALDILAR

Geçtiğimiz günlerde kendinden 40 yaş genç birisiyle tekrar evliliğiyle gündeme gelen sözde sanatçı M. Ali Erbil daha önce'de bilinen 5  evlilik yapmış ve boşanmış. Sayısız birliktelikleri olmuş. Özellikle genç kızları seçen Erbil ailelere kötü örnek olmakla biliniyor.

SANATÇI OLUNCA SERBEST Mİ?

Mehmet Ali Erbil ilk evliliğini 1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaptı ve 1982 yılında kızı Sezin dünyaya geldi. Kızının doğumundan sonra eşinden boşanan Mehmet Ali Erbil, 1985 yılında Muhsine Şehnaz ile ikinci kez evlendi ve yine 1985 yılında boşandı. 

DÖRDÜNCÜ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU


Mehmet Ali Erbil 2001 yılında dördüncü kez Sedef Altuntaş ile nikâh masasına oturdu. Kendisinden 23 yaş küçük olan eşi ile olan evliliği de yürümeyen Mehmet Ali Erbil, evlendikten 1,5 yıl sonra boşandı.

TUĞBA COŞKUN İLE EVLENDİ


Tuğba Coşkun ile 2005 yılında evlenen Mehmet Ali Erbil'in 2006 yılında Ali Sadi isimli oğlu dünyaya geldi. Mehmet Ali Erbil 2011 yılında oğlu Ali Sadi 5 yaşındayken Tuğba Coşkun'dan da boşandı.


Mehmet Ali Erbil (64) Bugünlerde kendisinden 40 yaş küçük birisiyle birlikte olup evlilikleriyle gündeme geldi.


AİLEYİ KORUMA DERNEKLERİ BU KONUDA AÇIKLAMA YAPIP SANATÇI EVLİLİĞİNİ DEŞİFRE ETMELİDİR


ERBİL GİBİLER ÇOCUK VE AİLELERDEN UZAK TUTULMASI GEREKEN KÖTÜ BİR ÖRNEKTİR


Yazıklar olsun! Türk Aile yapısını mahvettiler


BU GİBİ KİMSELERİN RUH SAĞLIĞININ YERİNDE OLMADIĞIN SÖYLEYEN UZMANLAR ARTİST EVLİLİĞİ DİYEREK BOŞ GEÇİLİP HOŞ GÖRÜLEMEZ. BUNLAR ÜLKEMİZDE AİLELERE KÖTÜ ÖRNEKTİR . BİNLERCE İNSANI ETKİLEYEREK BOŞANMALARINA SEBEP OLMUŞLARDIR DİYE KONUŞUYORLAR.

Etiketler : SANATÇI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.