• İHSANBAŞKAN

Samsunun tek bayan Milletvekili Karaaslan'dan Vali Şahin'e Ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Temmuz 2015 18:50
Samsunun tek bayan Milletvekili Karaaslan'dan Vali Şahin'e  Ziyaret
Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.
 Samsunun tek bayan Milletvekili Karaaslan'dan Vali Şahin'e  Ziyaret

Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.

Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN ziyarette yaptığı konuşmada,''7 Haziran'da yapılan genel seçimleri sonucunda Samsun Milletvekili seçildim. Milletvekilliği yemin töreni sonrasında Samsun'a geldim. Bu günde Sayın Valimizi ziyarete geldik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Vali İbrahim ŞAHİN ziyarette yaptığı konuşmasında, ''Sayın Milletvekilimize öncelikle hoş geldiniz diyorum. Milletvekili seçilmesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Samsun'a güzel hizmetler verirsiniz.

Sayın Vekilimiz 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerde Milletvekili seçildi. Bu günde Valiliğimizi ziyaret etti. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem Sayın Çiğdem KARAASLAN'a, hem de diğer seçilen tüm Samsun Milletvekillerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyorum.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.