SAMSUNUN EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE GELECEĞİ BİL KOLEJİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Mayıs 2019 21:12
SAMSUNUN EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE GELECEĞİ BİL KOLEJİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arşt. Yazar Ahmet Seven Eğitim ve Öğretimin ciddi bir iş olduğunu ifade ederek geleceğimizin teminatı çocuklarımızı eğitim ve öğretimlerinde gerekli hassasiyet gösterilmeli dedi

SAMSUNUN EĞİTİMDE GELECEĞİ BİL KOLEJİ


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven Eğitim ve Öğretimin ciddi bir iş olduğunu ifade ederek geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerinde gerekli hassasiyet gösterilmeli dedi.


Ahmet Seven Samsun İlkadım Duruşehir’de faaliyet gösteren Bil Koleji Kampüsünün Samsun için büyük bir şans olduğunu söyledi.


Seven Samsun Bülten Haber Sitesindeki köşesinde Bil Koleji ile ilgili bir yazı kaleme alarak düşüncelerini anlattı.


EĞİTİM VE ÖĞRETİM CİDDİ BİR İŞTİR


Araştırmacı- Yazar Ahmet Seven köşesinde şunları yazdı:


“Eğitim ve Öğretim ciddi bir iştir. Yarınları emanet edeceğiniz öğrencileri yetiştirmek idealist olmayı gerektirir. Son yıllarda özel eğitim ve öğretim kurumlarında önemli bir artış gözlemleniyor.

Her biri başarılı olabilmek için çaba harcıyor. Bunlardan biriside Samsunda faaliyet gösteren kurumsal bir eğitim kurumu olan Bil Kolejidir. Bil Koleji sahip olduğu birimleriyle bir eğitim kampüsü haline gelmiştir. Anaokulu, İlkokul, Ortaokulu ve Lisesiyle bir bütün oluşturuyor. Lise bölümü hem Anadolu hem de Fen Lisesi olarak öğretim yapıyor.


Arkasında 55 Bin üniversite öğrencisi olan ve Türkiye’nin en büyük özel üniversitelerinden birisi olan Aydın Üniversitesi bulunuyor. Bu da öğrencilere gelecek adına hem destek hem de güven veriyor. Birlikte çeşitli imkânları ayaklarına getiriyor. Bil Koleji Kampüsü kuşkusuz Samsunun göz bebeği durumundadır.


Sahasında uzmanlaşmış öğretmenlerden oluşan etkin ve yetkin öğretim kadrosu kurumun cazibesini artırıyor. Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli dostum Turan Arslan tecrübe ve birikim sahibi bir müteşebbis. En güzel ve verimli yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle hareket ediyor. Bu anlamda eğitim ve öğretimde başarıyı yakalamak için elinden gelen imkânları seferber ediyor. Bütün bunları yan yana getirince Samsun’da ortaya örnek bir özel eğitim kurumu çıkıyor. Bilgi, tecrübe ve birikimde öncü oluyor.


Kurum vizyonuyla çevresini etkiliyor, tetikliyor ve motive ediyor. Açık yüreklilikle söylemek gerekirse Samsun Bil Koleji alanında yıldızlaşan modern bir eğitim kurumu olmuştur. Öğrencilerin emin ellerde ümit ve kararlılıkla aydınlık yarınlara bakabileceği adres haline gelmiştir. Elde ettiği başarılarıyla adından sık sık söz ettiren Samsun Bil Koleji sahasında Samsunun gözbebeği konumundadır.


Ben bu okulun öğrencilerinin gözlerinin ışıltısında aydınlık ve güzel yarınların müjdesini görüyorum. Samsuna böyle güzel bir eğitim ve öğretim kurumu kazandıran, öğrencilerinin başarısı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan’ı kutluyor teşekkür ediyorum.


Öğrenci yetiştirmenin en büyük değer olduğu bilinciyle hareket eden öğretmenlerini ayrıca tebrik ediyorum.  Emin adımlarla yoluna devam eden ve Samsun için bir şans olarak gördüğüm Samsun Bil Kolejine başarılarının devamını diliyorum” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.