SAMSUNSPORUN DUYGULANDIRAN PLAKASI

SPOR Haber Girişi : 02 Mart 2014 13:01
SAMSUNSPORUN DUYGULANDIRAN PLAKASI
Bilgi Üniversitesinde okuyan ve aslen Samsunlu olan Fatih Hasbal, 2004 yılında vefat eden dedesi Eyüp Kirazlı'dan kalan antika eşyalar arasında 55 DU 637 numaralı plaka dikkatini çekti.
Bilgi Üniversitesinde okuyan ve aslen Samsunlu  olan Fatih Hasbal, 2004 yılında vefat eden dedesi Eyüp Kirazlı'dan kalan antika eşyalar arasında 55 DU 637  numaralı plaka dikkatini çekti. Hasbal, yaptığı araştırmada plakanın 1989 yılında Samsunspor'un geçirdiği  trafik kazasındaki aracın plakası olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Hasbal, başkanımız Emin kar'a ulaşarak  plakayı kulübe hediye etmek istediğin bildirdi. Bugün İstanbul'dan kulübümüze gelen Fatih Kiraz, orijinal  plakayı başkanımız Emin Kar'a kulüpte kalmak şartıyla hediye etti. Başkanımız Emin Kar, plakayı görünce  duygu dolu anlar yaşandı ve,"Çok güzel bir hatıra. Kulübümüzün en güzel yerinde saklayacağız" diyerek  
Hasbal'a teşekkür etti. Dedesinin zamanında hurdacılık yaptığını ve antika eşyalara meraklı olduğunu  belirten Fatih Hasbal,"Dedem ölünce antikalar bize kaldı. Plaka dikkatimi çekti. Araştırdım ve Samsunspor'a ait olduğunu anladım ve kulübe teslim etmeye karar verdim. Bunu 20 Ocak günü vermeyi çok istedim ama  şartlar uymadı. Tek isteğim Samsunspor'un geçmişe ait bir müzesinin olması ve böylesine kıymetli eşyaların  burada sergilenmesi." diye konuştu.
Etiketler : SAMSUNSPOR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.