• İHSANBAŞKAN

SAMSUNLU ŞAİRLER VE YAZARLAR ANSİKLOPEDİSİ YAYINLANDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Eylül 2018 22:54
SAMSUNLU ŞAİRLER VE YAZARLAR ANSİKLOPEDİSİ YAYINLANDI
Samsun Yazarlar Derneği Üyesi Yazar Ali Kayıkçı 'Samsunlu Şairler ve Yazarlar Ansiklopedisi'nin 9. sayısını yayınladı.
SAMSUNLU ŞAİRLER VE YAZARLAR ANSİKLOPEDİSİNİN 9. BASKISI  YAYINLANDI

Samsun Yazarlar Derneği Üyesi Yazar Ali Kayıkçı 'Samsunlu Şairler ve Yazarlar Ansiklopedisi'nin 9. Baskısı yayınladı. 

Yazar Ali Kayıkçı eserini Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e imzalayarak takdim etti. Kayıkçı yüzlerce Şair ve Yazarın yer aldığı "Samsunlu Şairler ve Yazarlar Ansiklopedisi"ni her geçen yıl güncellenme ihtiyacı olduğuna değinerek: " Uzun soluklu bir araştırma esere imza atmanın gururu içerisindeyim. Kültür hayatımıza katkıda bulunan şair ve yazarlarımızı bir kitapta toplayarak onların unutulmaması için gayret gösterdim. Önümüzdeki yıllarda 10. baskı için gerekli şartları oluşturmaya çalışıyorum" dedi.

 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Ali Kayıkçının çok sayıda esere imza attığını bu eserle önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade etti. Seven; " Yazar ve Şair Ali Kayıkçı'yı şehrimizin kitaplığına kazandırdığı bu önemli eserden dolayı tebrik ediyorum. Bu çalışmanın yorucu olduğu kadar heyecan ve cesaret isteyen bir yanı da vardır. Elimizdeki kitap öğrencilerimiz için de bir kaynak kitaptır. Bugün aramızda bulunmayan yüzlerce şair ve yazar bu kitapta hayat bulmuştur. Aramızda bulunan ve bulunmayan Şair ve Yazarlarımızı birada görmek hepimiz için büyük mutluluktur" diyerek konuştu. 

455 isime yer verilen kitap büyük boy olup 900 sayfadan oluşuyor.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.