• İHSANBAŞKAN

SAMSUNLU ŞAİRLER ACEM TEKKESİNDE ŞİİR OKUDULAR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Kasım 2019 21:35
SAMSUNLU ŞAİRLER ACEM TEKKESİNDE ŞİİR OKUDULAR
Samsunlu şairler Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)nun ortaklaşa düzenlediği ve iki haftada bir İlkadım Belediyesi Acem Tekkesinde gerçekleşen şiir programında bir araya gelerek şiirlerini okudular.
SAMSUNLU ŞAİRLER ACEM TEKKESİNDE ŞİİRLERİNİ OKUDULAR

Samsunlu şairler Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)nun ortaklaşa düzenlediği ve iki haftada bir İlkadım Belediyesi Acem Tekkesinde gerçekleşen şiir programında bir araya gelerek şiirlerini okudular.

Şairler 10 Kasıma denk gelmesi nedeniyle Atatürk'ü konu alan şiirlerini yorumladılar. Çok sayıda şairin katıldığı İlkadım Şiir Akşamları programı İlkadım Belediyesine bağlı Acem Tekkesinde iki haftada bir Çarşamba günleri saat 18.00-20.00 saatleri arasında Şair Doğan Kan'ın sunumuyla gerçekleşiyor.

Programın açış konuşmasını yapan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven şairlerin bulundukları şehir için önemli değerler olduğunu vurgulayarak Şairlerin toplumlar için birlik ve beraberlik anlamında önemli bir rol oynadıklarını söyledi. 
Etiketler : şair SAMSUN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.