Samsunlu Muhtarlardan Kavak Belediyesine Ziyaret

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 31 Temmuz 2015 16:21
Samsunlu Muhtarlardan Kavak Belediyesine Ziyaret
Canik ve İlkadım İlçesinden 11 Mahallenin Muhtarı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.

Canik ve İlkadım İlçesinden 11 Mahallenin Muhtarı, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.

Sarıcaoğlu, Kavaklı Muhtarlardan İlknur Bozkurt, Aydın Kaya, Yaşar Keklik, Bülent Tuluk, Hasan Kökner, Şerif Yavşan, İdris Berat Güdeloğlu, Muammer Ölmez, Sabiha Demirci, Ahmet Mutlu ve Selamet Özçelik'in yer aldığı heyeti makamında ağırladı.

Halen nüfusların Kavak İlçe nüfus kütüğüne bağlı bulunan ve Samsunun çeşitli mahallelerinde muhtarlık görevi yapan Kavak kökenli muhtarlar Kavak Belediyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlundan bilgi aldılar.

Sarıcaoğlu muhtarları bugüne kadar gerçekleşen hizmetleri yerinde göstermek amacıyla bir gezi turu da düzenledi. Çalışmaları yerinde görüp inceleyen muhtarlar hizmetlere tam not verdiler. Daha sonra Çakallı Han'da yenilen bölgenin meşhur melemen yemeğinden sonra ilçeden ayrıldılar.

Muhtarlardan Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik bu gezinin daha önceden tasarlandığını ancak bugüne denk gelebildiğini ifade ederek 'Kavak bizim baba ocağımız. Samsunda görev yapan Kavaklı Muhtar arkadaşlarımızdan oluşan heyetle birlikte baba ocağımızı yani Kavak İlçemizi ziyaret ederek bu arzumuzu yerine getirmiş olduk. Bizi büyük ilgi ile karşılayıp ağırlayan hizmetleri tek tek gezdirip bilgi veren ve bizleri onure eden Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na arkadaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum' dedi. 

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu da Samsunun çeşitli mahallelerinde görev yapan Kavaklı Muhtar Hemşehrilerimizin  Belediyemizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelemeleri ve yapılan hizmetleri görüp beğenmelerinden son derece memnun olduğunu söyleyerek 'Bizim de muhtarlarımızın tecrübelerinden istifade etmemiz gerekiyordu bu arada onların da fikirlerini almış olduk. Hepimiz için çok güzel bir ziyaret ve gün oldu. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.

Sarıcaoğlu ziyaret anısına muhtarlara Ünlü Güreşçimiz Kavaklı Yaşar Doğunun heykelini hediye etti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.