SAMSUNLU MUHTARLAR KAVAK GÜVEN PARKTA BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2018 02:47
SAMSUNLU MUHTARLAR KAVAK GÜVEN PARKTA BULUŞTU
Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk üyelerini Kavak Güven Parkta düzenlediği piknik programında bir araya getirdi.Piknik programına Samsunlu Muhtarlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.
SAMSUNLU MUHTARLAR KAVAK GÜVEN PARKTA BULUŞTU

Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk üyelerini Kavak Güven Parkta düzenlediği piknik programında bir araya getirdi. Piknik programına Samsunlu Muhtarlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Samsun İli Muhtarlar Derneği tarafından Kavak Belediyesi Güven Park Tesislerinde düzenlenen piknik programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili  Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ile Yönetimi ve Meclis Üyeleri de katıldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada: "Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu güzel piknik programı için Kavak ilçemizi tercih eden Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Mustafa Öztürk'e ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.