SAMSUNLU MUHARREM AKÇA O AFİŞTE YER ALDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ağustos 2018 01:40
SAMSUNLU MUHARREM AKÇA O  AFİŞTE YER ALDI
Samsunlu Down Sendromlu Muharrem Akça 'Engelli vatandaşlarımıza gösterilen ilgi ve destek Sosyal Devlet Anlayışımızın bir gereğidir' yazısı ve altında Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası bulunan afişte yer aldı.
O AFİŞTE SAMSUNLU MUHARREM AKÇANIN FOTOĞRAFI YER ALDI

DOWN SENDROMLU MUHARREM AKÇA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE AYNI AFİŞTE YAN YANA

DEV AFİŞ ANKARA CADDELERİNE ASILDI
SAMSUN BÜLTEN-ÖZEL HABER

Samsunlu Down Sendromlu Muharrem Akça Ankara Büyükşehir Belediyesinin hazırlattığı 'Engelli vatandaşlarımıza gösterilen ilgi ve destek Sosyal Devlet Anlayışımızın bir gereğidir' yazısı ve  altında  Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğu afişte yer aldı. 

Down Sendromlu Muharrem Akça'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla yanyana çekildiği fotoğrafın dev afişi Ankara Caddelerinde görülmeye başlandı. 

Recep Tayyip Erdoğan 2014 yılında Başbakan iken Samsuna geldiğinde İlkadım Belediyesinin verdiği ve binlerce vatandaşın bulunduğu iftar yemeğine katılmış orada Muharrem Akça ile karşı karşıya gelmişti. Muharrem Akça Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğinde bulunmuş ve Erdoğanın isteği ile yanyana gelerek fotoğrafları çekilmişti. Bu arada mikrofonu eline alan Muharrem Akça konuşma yapmış Erdoğanın ilgisini çekmişti. . 

Çevresinde sempatik hareketleriyle sevilen Muharrem Akça'nın fotoğrafının yüzlerce fotoğraf arasından seçilerek konulduğu sanılıyor.

SEVİNÇLE KARŞILANDI
Samsun İlkadımda ikamet eden ve Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Akçanın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile  yanyana fotoğrafının afişlerde yer almasının Samsunda sevinç ve heyecana yol açtığı görülüyor.  
HABER: http://www.samsunbulten.com/en-buyuk-hayali-gercek-oldu-2660h.htm
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.