SAMSUNLU ÇİFT DÜĞÜN SALONUNDAN ÇIKIP MEYDANA KOŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 02:15
SAMSUNLU ÇİFT DÜĞÜN SALONUNDAN ÇIKIP MEYDANA KOŞTU
15 Temmuz 2018 Gecesi Darbe Kalkışmasının ikinci yılında Samsun Cumhuriyet Meydanı vatandaşlarla dolup taşt
SAMSUNLU ÇİFT DÜĞÜN SALONUNDAN ÇIKIP MEYDANA KOŞTU

15 Temmuz 2018 Gecesi Darbe Kalkışmasının ikinci yılında Samsun Cumhuriyet Meydanı vatandaşlarla dolup taştı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kucaklarında bebekleri, yaşlı anne ve babalarıyla gelenlerin yanısıra düğünden çıkıp meydana koşan yeni evli çiftler renkli görüntü oluşturdular.

Düğün salonundan meydana gelip 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe katılan yeni gelin ve damat ellerinde bayraklarıyla Samsun Cumhuriyet Meydanındaki coşkuya eşlik ettikleri görüldü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gelin ve damat "Düğün günümüz 15 Temmuza denk geldi. İkimiz de meydana gelmeyi kararlaştırmıştık. Sözümüzde durduk. Düğün biter bitmez meydana koştuk. Buradaki heyecana ve anlamlı dakikalara eşlik ettik. Bu gün bizim için çok özel bir gündür. Hem düğün günümüz hem de milletimizin yeniden diriliş günüdür. Düğünümüzün böyle bir güne rastlamasından da memnunuz. İnşallah gelecek yıl kucağımızda çocuğumuzla gelmeyi düşünüyoruz. 15 Temmuzu unutmadık. Unutturmayacağız" diyerek konuştular. 

Meydanda gelin ve damadı gören vatandaşlar duygulu anlar yaşarken onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.