• İHSANBAŞKAN

SAMSUNHABER TV'YE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Haziran 2019 17:02
SAMSUNHABER TV'YE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Gazeteci Osman Kara ve Erdem Erol yönetiminde yayın hayatına başlayan Samsunhabertv yönetim bürosu görkemli bir törenle açıldı.
SAMSUNHABER TV'YE GÖRKEMLİ AÇILIŞ 

Gazeteci Osman Kara ve Erdem Erol yönetiminde yayın hayatına başlayan Samsunhabertv yönetim bürosu görkemli bir törenle açıldı. 

 

Samsun Haber Tv ve Osman Kara Medya Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz,  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Emniyet Müdürü Vedat Vural, STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu'nun kestiği kurdeleyle hizmete açıldı.


Samsun Haber TV ve Osman Kara Medya'nın açılışı yoğun davetli katılımıyla açıldı. Osman Kara ve Erdem Erol'un kurduğu Samsun Haber Tv ve Osman Kara Medya'nın Ulugazi Mahallesi Hakkıbey Sokak No: 11/5 adresindeki çalışma ofisinin açılış törenine yoğun katılım oldu.


GAZETECİLİĞİN ÖLÇÜSÜ 


Açılış töreninde konuşan Samsun Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, "Tarafsız, dürüst, hiç bir menfaate bağlanmamış ama vatandan, milletten, devletten, haktan, hukuktan, demokrasiden yana bir gazetecilik yapabilirsek ne mutlu bize" dedi.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ise haberciliğin çok önemli olduğunu belirterek, "31 Mart seçimlerinde basının çok büyük haksızlıklarıyla karşı karşıya kaldık. Haksız karalamalarla, parayla ne dersem o olur mantığıyla halkı yanlış verilmesiyle karşı karşıya kaldık. Samsun Haber TV'nin gazeteciliğin ve yayıncılığın ölçüsü olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.


DEMİR'DEN TAKDİR 


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de, Osman Kara ve Erdem Erol, bizim Refah Partisi'nde siyasete girdiğimiz günlerden beri Samsun'daki yerel basın camiasında tanınan ve bilinen isimler ve açılışa bu kadar ilgiyi toplayabilecek, bizlerin de takdiri kazanan bir yol izlediler. Eleştiri elbette olacak, eleştiri haktır. Şunu tüm Samsunluların huzurunda ifade ediyorum, ciddi eleştirileri ciddiye alacağım. Ama bunun dışındaki tüm amaçları, tüm gayretleri yok farz edip yolumuza devam edeceğiz. Basın görevini ve sorumluluğunu yerine getirirken, onu belli saik ve amaçlarla kullananlar bilsinler ki kendi yaşadıkları şehre, ülkelerine, yavrularının çocuklarının, torunlarının geleceğine kurşun sıkıyorlar, geleceklerini karartıyorlar. Bu bilinç, bu bilgi, bu olgu onlar için elzemse, devam etsinler. Onlar yol yürüme noktasında, bize katkı sağlamak noktasında uzak olurlar. Sayın Osman Kara ve Sayın Erdem Erol'u bu güne kadar durdukları yer itibariyle takdir ediyorum, tebrik ediyorum. Sizin duruşunuzdan ben hizmetim noktasında istifade ettim, istifade etmeye de inşallah devam edeceğim. Şehrimize hayırlı olsun. Basın camiasının abileri olarak da bu çaba ve gayretin hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.


ÖNDER VE ÖRNEK 


Samsun Valisi Osman Kaymak da, "Bu güzel açılışta bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Basın ülke için, hepimiz için önemli. Yasama, yürütme yargının ardından basını dördüncü kuvvet olarak kabul ediyoruz. Basın, kurallar içinde kalmak kaydıyla saygı değerdir, ihtiyaçtır. İnsanların haber alma hakkını yerine getiriyorlar, bu nokta itibariyle basının yaptığı işe saygı duyuyoruz. Samsun'da iki yıldır Vali olarak çalışıyorum. Değerli Osman Kara ağabeyimizi yakinen tanıyoruz, duruşuyla gerçekten basına önderlik ve örneklik yapıyor. İnşallah samsunhabertv.com da basın hayatında etkili bir yer alacaktır, ses getirecektir diye düşünüyorum. Allah hayırlı etsin" dedi.



Samsun Haber Tv ve Osman Kara Medya'nın açılışında kurdeleyi Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz,  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Emniyet Müdürü Vedat Vural, STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İYİ Parti İl Başkanı Recep Güleroğlu birlikte kesti. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı telgraf ile 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 

Açılışa İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven çok sayıda kamu kurum ve kuruluş yöneticisi, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, kültür, sanat ve spor dünyasından isimler, basın mensupları, Kara ve Erol'un çok sayıda dostları katıldı. 


Samsunhabertv'ye yeni yayın hayatında başarılar diliyoruz. SAMSUNBULTEN.COM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.