SAMSUNDA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2014 12:12
SAMSUNDA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ve teşkilat mensupları Samsun Valisi Hüseyin AKSOY'u makamında ziyaret etti.
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ve teşkilat mensupları Samsun Valisi Hüseyin AKSOY'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Emniyet Müdürlüğü ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu adına polis okulu öğrencileri tarafından Vali Hüseyin AKSOY'a çiçek  takdim edildi.

       İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ziyarette yaptığı konuşmasında, "Sayın Valim bu sene teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü. Yıldönümümüzü biz de  teşkilat olarak  Nisan ayının 07 ile 13'ü arasında bir dizi etkinliklerle kutluyoruz.

       Bizler teşkilat olarak bu zamana kadar yaptığımız bütün etkinliklerimizi sizin öncülüğünüzde yürütüyoruz. Bu etkinliğimizde de teşkilat mensupları  olarak  sizinle beraber olmayı arzu ediyoruz. Bu zamana kadar teşkilatımıza verdiğiniz desteklerden dolayı  sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

       Vali Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında, "Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatımızın 169. yıldönümünü kutluyorum. Emniyet Teşkilatımız, 169 yıldır ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanması adına çok önemli görevleri ifa eden bir teşkilatımızdır. Bu güne kadar sadece halkın can ve mal güvenliğini koruma anlamında değil, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna terörle mücadele adına da önemli çalışmaları ortaya koyup, bu uğurda canla başla mücadele eden bir güvenlik birimimizdir.

       Emniyet Teşkilatımız halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan bir teşkilatımızdır. Her geçen gün kendisini geliştirerek daha iyi bir noktaya taşımaktadır. Bu güne kadar büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdü, bundan sonrada yine aynı duyarlılıkla çalışmalarına devam edecektir. Ben hepinizin bu anlamlı haftanızı kutluyorum. Başarılı nice yıllara temenni ediyorum." dedi.

       Ziyarette ayrıca 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet GÜNDAL, teşkilat mensupları ve 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri hazır bulundu.

Etiketler : POLİS
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.