• İHSANBAŞKAN

Samsun'un Yıldızı Programı yeni yayın döneminde ekranlarda

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Kasım 2014 14:16
Samsun'un Yıldızı Programı yeni yayın döneminde ekranlarda
Ses Sanatçısı Samsunlu Fehmi'nin Samsun Haber AKS TV'de hazırlayıp sunduğu Samsunun Yıldızı Programı yeni yayın dönemine başladı.

Geniş kitleler tarafından beğeniyle izlenen Samsun'un Yıldızı Programı yeni yayın döneminde ekranlara merhaba dedi.

İZLEYİCİLERİYLE HASRET GİDERDİ

Ses Sanatçısı Samsunlu Fehmi'nin Samsun Haber AKS TV'de hazırlayıp sunduğu Samsunun Yıldızı Programı yeni yayın dönemine başladı. 

Köklü bir geçmişe sahip olan program'da Samsunlu Fehmi kendi bestelerinin yanı sıra konuk sanatçıların sunduğu türkülerle izleyicileri kanala kilitliyor. Daha çok Samsun türkülerine ağırlık verilen programda seyircinin de canlı olarak katılmasının programa ayrı bir heyecan ve fark kattığı görülüyor.

Sanatçısı Samsunlu Fehmi'nin Samsun ve çevresini tanıtım ağırlıklı 'Ben Geldim' programında yer alan görüntülerinde yer alması programın Samsunun tanıtımına katkı sağlaması bakımından önemli görülüyor. 

Cumartesi günleri 20.00 - 22.00 saatleri arasında Canlı olarak yayınlanan Samsun'un Yıldızı programına yeni yayın döneminde başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.