SAMSUN'UN 'SUSKUN'U NECMİ KURT ÖLÜ BULUNDU

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2014 19:02
SAMSUN'UN 'SUSKUN'U NECMİ KURT ÖLÜ BULUNDU
Samsun Reşadiye Mahallesinde oturan ve yalnız yaşayan Necmi Kurt (61), evinin önünde ölü olarak bulundu. Olay vatandaşların polise haber vermesiyle ortaya çıktı.
Samsun  Reşadiye Mahallesinde oturan ve yalnız yaşayan Necmi Kurt (61), evinin önünde ölü olarak bulundu. Olay vatandaşların polise haber vermesiyle ortaya çıktı.
Gören ve tanıyanlar ona yalnız adam diyorlardı. Genellikle koltuğunun altında ekmek olan ve kimseyle konuşmayan Kurtu vatandaşlar, TRT'de gösterimi süren 80'ler dizisinin 'Suskun' rolündeki oyuncuya benzetiyorlardı. Kurt akli dengesinde rahatsızlık yaşaması, ancak kimseye zararsızlığıyla biliniyordu. Gün boyu kendi halinde sessiz ve sakin bir şekilde dolaşan Kurt kendi halinde hayatını sürdürüyordu. 

Kurtun ölümüyle ilgili olarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Cesedi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 
Etiketler : Necmi Kurt
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.