• İHSANBAŞKAN

Samsun Yazarlar Derneğinden Uğur Dede'ye Teşekkür Plaketi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Kasım 2016 22:25
Samsun Yazarlar Derneğinden Uğur Dede'ye Teşekkür Plaketi
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Dede'ye Samsunun Kültür ve Sanat hayatına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Dede'ye Samsunun Kültür ve Sanat hayatına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Daha önce Samsun İl Kültür Müdürlüğü Kültür Şubesine bakmaktayken Ardahan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Uğur Dede Samsundaki görevi esnasında çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev yapmış önemli faaliyetlere imza atmıştı. Bu arada Samsun Kültür Sanat Derneğinin de kurucu başkanlığını yürütmekte olan Dede, 16 derneğin bir araya gelerek kurduğu Samsun Kültür Sanat Platformunun da Genel Sekreterliğini yapmıştı.

Samsunun Kültür Sanat Hayatına katkılarından dolayı Samsun Yazarlar Derneği tarafından plaketle ödüllendirilen Uğur Dede bu plaketin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade ederek;" Samsun Yazarlar Derneğinin faaliyetlerini Samsunda olduğu gibi Ardahan'da da takip ediyorum. Samsun Yazarlar Derneği tarafından ödüle layık görülmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Ben de şahsımı ödüle layık gören Dernek Başkanı  Ahmet Seven ve Yönetim Kuruluna anlayışlarından dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Ahmet Seven'de yaptığı açıklamada; "Uğur Dede'nin Samsunumuzun kültür ve sanat hayatına önemli bir yeri vardır. Kendisinin Ardahan Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapması da bizim için büyük onurdur.  İzinli olarak Samsunda bulunan Uğur Dedeyi derneğimizi ziyaretinde  ağırlayıp kendisine plaket takdim ettik. O bunu fazlasıyla hak etmiştir" diyerek konuştu.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.