• İHSANBAŞKAN

Samsun Yazarlar Derneğinden Şair Ersin Erge'ye Ziyaret

TARİH Haber Girişi : 16 Mart 2017 22:37
Samsun Yazarlar Derneğinden Şair Ersin Erge'ye Ziyaret
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Başkan Yardımcısı Doğan Kan OMÜ Yaşam Merkezi Şube Müdürü Eğitimci Şair-Yazar Ersin Erge'yi ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve  Başkan Yardımcısı  Doğan Kan OMÜ Yaşam Merkezi  Müdürü Eğitimci Şair-Yazar Ersin Erge'yi ziyaret etti.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve  Başkan Yardımcısı  Doğan Kan OMÜ Yaşam Merkezi Müdürü Eğitimci Şair-Yazar Ersin Erge'yi ziyaret ederek sohbet ettiler. 

Ahmet Seven ve   Doğan Kan önümüzdki günlerde Ersin Erge'nin  sanat hayatının 30. yılı nedeniyle Samsun Yazarlar Derneği'nin tertipleyeceği  imza ve söyleşi günü hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getiren Ersin Erge ziyaretten ve ayrıca sanat hayatımın 30. yılında böyle bir etkinlik düzenlenecek olması beni çok sevindirdi. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.