SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN 23 NİSAN MESAJI VERDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Nisan 2020 19:26
 SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN 23 NİSAN MESAJI VERDİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Samsun Yazarlar Derneği Başkanlık koltuğuna Mustafa Emre Caner oturdu. Mustafa Emre Caner :`EVDE KALIN KİTAP OKUYUN' mesajı verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Samsun Yazarlar Derneği Başkanlık koltuğuna Mustafa Emre Caner oturdu. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Mustafa Emre Caner`YAŞINIZ NE OLURSA OLSUN KİTAP OKUYUN' mesajı verdi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: 'Bu yıl ilk defa başkan koltuğuna bir çocuğumuzu oturtarak 7'den 70'e herkese Yazmanın ve okumanın yaşı yoktur. Yazmaya ve okumaya çocuk yaştan itibaren başlamalıdır mesajını vermek istedik. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor nice yıllar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.