Samsun Yazarlar Derneği'nden İl Müftüsü Veysel Çakı'ya Ziyaret

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 03 Ağustos 2015 17:20
Samsun Yazarlar Derneği'nden  İl Müftüsü Veysel Çakı'ya Ziyaret
Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Sami Kesmen ve Yazar Ali Kayıkçı bir süre önce Denizli İl Müftülüğünden Samsun İl Müftülüğü görevine atanan Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı'yı makamında ziyaret etti etti.
Samsun Yazarlar Derneği'nden Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı'ya Ziyaret

Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER)  Başkanı Ahmet Seven, Başkan Yardımcısı Sami Kesmen ve Yazar Ali Kayıkçı bir süre önce görev yaptığı Denizli İl Müftülüğünden  Samsun İl Müftülüğü görevine atanan Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.


Ziyarette İl Müftüsü Veysel Çakı'ya Samsun Yazarlar Derneği tarafından yayınlanan Ali Kayıkçı'nın hazırladığı Samsunlu Şair ve Yazarlar Ansiklopedisi ve bazı kitapları hediye ettiler.


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Çakı Samsun Yazarlar Derneği'nin çalışmalarını takip ettiğini, Samsun'da etkin ve yetkin yazarların bulunmasından dolayı sevinç duyduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.