Samsun Valisi Şahin'den 'Engelliler Günü' Mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Aralık 2014 11:18
Samsun Valisi Şahin'den 'Engelliler Günü' Mesajı
Samsun Valisi Şahin "Engelliler Günü" Mesajı Yayınladı
 SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN'İN MESAJI
Birleşmiş Milletler tarafından ''Engelliler Günü'' olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi açısından önemli bir gündür.

Huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri  tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak; aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek  hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve tüm insan haklarından eşit olarak yararlanmalarına yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir. 

Bu düşüncelerle; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.