Samsun Valisi İbrahim Şahin Yaşar Doğu'nun evini ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ocak 2015 23:01
Samsun Valisi İbrahim Şahin Yaşar Doğu'nun evini ziyaret etti
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN Kavak İlçesi ziyaretleri sonunda, Emirli mahallesinde Valiliğimiz tarafından restorasyonu yaptırılan efsane güreşçi Yaşar DOĞU'nun yaşadığı evde yerinde incelemelerde bulundu.
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN Kavak İlçesi ziyaretleri sonunda, Emirli mahallesinde Valiliğimiz tarafından restorasyonu yaptırılan efsane güreşçi Yaşar DOĞU'nun yaşadığı evde yerinde incelemelerde bulundu. 
Restorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve tamamlandığında Yaşar DOĞU Kültür Evi olarak hizmet verecek olan alanda incelemelerde bulunan Sayın Valimiz, restorasyon çalışmaları hakkında ilgililer bilgi aldı.

Vali İbrahim ŞAHİN'in Kavak ilçesinde yaptığı ziyaret ve yerinde incelemelerde ayrıca Vali Yardımcıları Faruk Necmi KURT, Mehmet Ali KARATEKELİ, Kavak Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU ve kurum müdürleri hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.