Samsun Valisi İbrahim Şahin Şehit Askerin ailesini ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Mart 2015 01:03
Samsun Valisi İbrahim Şahin Şehit Askerin ailesini ziyaret etti
Samsun Valisi Sayın İbrahim ŞAHİN, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk Görev Kuvvet Komutanlığı'nda görev yapan ve görevi esnasında meydana gelen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem ŞENGÜL'ün ailesinin evine gelerek taziye ziyare
SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN ŞEHİD EVİNDE

Samsun Valisi Sayın İbrahim ŞAHİN, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk Görev Kuvvet Komutanlığı'nda görev yapan ve görevi esnasında meydana gelen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem ŞENGÜL'ün ailesinin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. 

Vali İbrahim ŞAHİN beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim KAHVECİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı DEMİREZEN ve İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ile birlikte şehidin Adalet Mahallesi'ndeki evine gelerek şehidin babası Hüseyin ŞENGÜL, annesi Döndü ŞENGÜL, eşi Nurgül ŞENGÜL ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak onların acılarının paylaştı.

'O tek benim evladım değil, Türkiye'nin ve dünyanın evladı' diyen baba Hüseyin ŞENGÜL, "Ben onu seve seve güvenliğimizi sağlamak  için gönderdim. O orada görev yaptı biz burada rahat rahat yaşıyoruz. Oğlum şehit olduğu için gurur duyuyorum. Oğlum Afganistan'a gitmeden önce 'Baba ben şehit olacağım' diyordu. Vatanım, milletim ve devletim sağ olsun."dedi. 

Şehit babasının sözleri üzerine Vali İbrahim ŞAHİN, "Öncelikle şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz bizlerin en şereflileridir. Allah şehidimizi ve bütün şehitlerimizi gani gani rahmet eylesin. Allah sizlere, yakınlarına sabırlar versin. Sizlerin bu metanetli duruşunuz bize gurur verdi. Devletimiz çok büyük bir ülkedir. Bunların üstesinden mutlaka gelecektir. Sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da askerlerimiz var. Allah onları da korusun, muhafaza etsin."dedi.

Her ne ihtiyacınız olursa olsun yirmidört saat beni arayarak ulaşabilirsiniz diyerek telefon numarasını Şehidimizin babasına veren Vali Şahin ''Bizim sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır.'' dedi.  

 Taziye ziyaretinde ayrıca İl Müftü Vekili Enver TÜRKMEN tarafından şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem ŞENGÜL'ün ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.