SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI GÖREVİNE BAŞLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Haziran 2020 20:38
SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI GÖREVİNE BAŞLADI
Samsun Valiliğine atanan Vali Dr. Zülkif Dağlı Facebooktaki özel sayfasının kapak fotoğrafını Bandırma Vapuru olarak değiştirdiği görüldü.
Düzce Valisi olarak görev yapmakta iken 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun Valisi olarak atanan Vali Dr. Zülkif Dağlı Samsundaki görevine başladı.


Samsun Valiliğine atanan Vali Dr. Zülkif Dağlı Facebooktaki özel sayfasının kapak fotoğrafını Bandırma Vapuru olarak değiştirdiği görüldü. 



18 Haziran 2020 tarihi itibarıyla görevine başlayan Dr. Zülkif Dağlıyı Valilik önünde Şehir protokolü karşıladı. Şehir protokolü ile tanışan Dağlı bugün itibarıyla görevine başlamış oldu. 

DR. ZÜLKİF DAĞLI: SAMSUN İÇİN HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Vali Dağlı yaptığı açıklamada;  "Batı Karadeniz'in güzel ili Düzcemizden yine Karadeniz'in incisi tarım, ticaret ve turizm şehri Samsun'a gelmiş bulunuyorum. Şu an itibarıyla göreve başladım. İnşallah Düzce'mizde başladığımız, yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını yine Karadeniz'in incisi Samsunumuzda devam ettiririz diye düşünüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Tabii, Samsun çok önemli bir ilimiz. Samsun ticaret şehri, önemli bir tarım şehri ve önemli bir turizm şehri, sağlık şehri aynı zamanda ve spor şehri. Bunları da şu andaki halinden kat kat öteye götürmek suretiyle inşallah bu adımda, bu harekette, bu gelişimde bizim de katkımız olur diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı hizmetler, güzel hizmetleri hep birlikte sizlerle ve sizlerin desteğiyle yaparız diye düşünüyorum" dedi.

Samsun Valimiz Sn. Dr. Zülkif Dağlı'ya görevinde başarılar diliyor hoş geldiniz diyoruz. 
SAMSUNBÜLTEN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.