SAMSUN VALİ YARDIMCISI KURT'A HOŞ GELDİN ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2014 22:49
SAMSUN VALİ YARDIMCISI KURT'A HOŞ GELDİN ZİYARETİ
Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürütürken 03.09.2014 tarih ve 2014/1032 karar sayılı atama kararı ile Samsun Valiliği Vali Yardımcılığına atanarak görevine başlayan Faruk Necmi KURT'u doğum yeri olan Kavak Kayaköy Mahallesinden hemşerileri makamınd
SAMSUN VALİ YARDIMCISI FARUK NECMİ KURT'A KÖYLÜLERİNDEN ZİYARET
Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürütürken 03.09.2014 tarih ve  2014/1032 karar sayılı atama kararı ile Samsun Valiliği Vali Yardımcılığına atanarak görevine başlayan Faruk Necmi KURT'u doğum yeri olan Kavak Kayaköy Mahallesinden hemşerileri makamında ziyaret ettiler.
Kavak Kayaköyü Mahallesi Derneği Başkanı Cezmi AYYLDIZ, Kayaköy Mahallesi  Muhtarı Sait ÇAKIRSOY, Yüksel BAKIR, Ertuğrul ÇANKAYA, Akın ÇANKAYA, Yakup ÇAKIRSOY, Yakup DOLUNAY, Kürşat DEMİR, Şuayp ŞAHİN ve Kardeşi Nurettin Mete KURT'un yer aldığı ziyarette Vali Yardımcısı  Faruk Necmi KURT'a çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak Samsun'a atanmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.  
Doğduğu yer olan Kavak Kayaköyü Mahallesi sakinleri ve hemşehrileri tarafından ziyaret edilmesinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Faruk Necmi KURT, bu ziyaretten çok  memnun kaldığını belirterek memleketim Samsun'a hizmet etme fırsatı yakaladığım için mutluyum. Samsunda görev yapma sorumluluğunun bilincindeyim. Başarılı ve güzel hizmetleri yakalamak için hep birlikte el ele çalışacağımızdan kuşkum yoktur kapım herkese açıktır  diyerek konuştu. 

Vali Yrd. (Sn. Faruk Necmi KURT) Kimdir?

Samsun'da doğdu. İlk, orta ve Lise tahsilini Samsun'da yaptı. 1978 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 63. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek 1981 yılında Çatalzeytin Kaymakamlığına atandı. Sırası ile Eruh, Ardahan, Alaplı, Sorgun, Suluova ve Gaziemir Kaymakamlıklarında bulundu. Kısa bir süre İzmir Vali Yardımcılığı ve ardından Tarsus Kaymakamlığı yaptı.Daha sonra atandığı Manisa Vali Yardımcılığı ve Muğla Vali Yardımcılığı görevlerini yaptı. 03.09.2014 tarih ve  2014/1032 karar sayılı atama kararı ile Samsun Valiliği Vali Yardımcılığına atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.