• İHSANBAŞKAN

Samsun Sağlık-Sen'den sağlıklı hizmetlere devam

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 02 Ocak 2015 13:40
Samsun Sağlık-Sen'den sağlıklı hizmetlere devam
Samsun Sağlık Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz çalışmalarında hız kesmiyor. Durmak yok yola devam prensibiyle hareket ettiğini söyleyen Öksüz üyelerimizle birlikte 2015'te de hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur dedi.
İlhan Öksüz; 'İnandığımız için başarıyoruz'
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Samsun Sağlık Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz çalışmalarında hız kesmiyor. Durmak yok yola devam prensibiyle hareket ettiğini söyleyen Öksüz 'Üyelerimizle birlikte 2015'te de hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur' dedi. 

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tekkeköy Toplum Sağlığı Merkezi Çalışanları ve 112 çalışanlarıyla birlikte bir toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulundular.
Toplantıya Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlhan Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyesi  Hasan TURAN, Mustafa GÜLER, Cihan ALTUNCU ile birlikte katıldı.
İlhan Öksüz; 'Bu organizasyonu düzenleyen Temsilcimiz Murat KÖK Haci KILLI . Avni TEKE, Necati BILGIN, ve TSM Sorumlu Hekimi Sayın Dr Özer Bey'e ayrı ayrı Teşekkür ediyorum 2015 yılı Bütün Sağlık Çalişanlarimiza sağlık. Sıhat huzur , barış getirmesini Allah tan niyaz ederim' dedi
İlhan Öksüz'e Sağlık Çalışanlarından Teşekkür
Sağlık Çalışanları'da bugüne kadar sorunlarımızı yakından takip eden, paylaşımcı tavrıyla her zaman yanımızda olan sendika başkanımız İlhan Öksüz'e teşekkür ediyoruz dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.