• İHSANBAŞKAN

Samsun öldürülen doktor Aynur Dağdemir'e ağladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Kasım 2015 21:34
Samsun öldürülen doktor Aynur Dağdemir'e ağladı
Samsun'da bugün korkunç bir olay yaşandı. Yusuf D., hastane koridorunda eski eşiyle tartışırken, araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, kendini 5'inci kattan attı.

Samsun'da bugün korkunç bir olay yaşandı. Yusuf D., hastane koridorunda eski eşiyle tartışırken, araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, kendini 5'inci kattan attı. Doktor ve saldırgan hayatını kaybetti.


Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir'in sekreteri olan Şeyda A.'nın yanına gelen eski eşi Yusuf D., konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5'nci katındaki koridorda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5'nci kattaki pencereden kendini attı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.