SAMSUN KENT KONSEYİ BAŞKANLARINDAN VALİ ZİYARETİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Ağustos 2014 18:22
SAMSUN KENT KONSEYİ BAŞKANLARINDAN VALİ ZİYARETİ
Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut AYDIN, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin KOCAOĞLU ve Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir ŞİŞMAN ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 Samsun Valisi Hüseyin AKSOY, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut AYDIN, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin KOCAOĞLU ve Atakum Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Bekir ŞİŞMAN ve beraberindekileri makamında kabul etti.


      Kabulde bir konuşma yapan Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut AYDIN, 'Sayın Valim öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kent konseyi demokrasinin yerele yaygınlaşması adına düşünülmüş çok önemli bir mekanizmadır. İlimizde kent konseyi birlikteliğini oluşturmak ve birlikte sinerji yaratmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Aynı zamanda kent konseyi olmayan ilçelerde kent konseylerini oluşturmak ve bunu il geneline yaygınlaştırmak için çaba harcıyoruz."dedi.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ValiHüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında , "Türkiye'de yetmişli yıllardan sonra kentlerde hızlı bir büyüme ve kentleşme olduğunu görüyoruz. Bu kentleşme süreci içerisinde Samsun'da bu anlamda nüfusunu hızla büyüten ve geliştiren kentlerimizden birisidir. Samsun kentimizde belirli bir bilincin oluşturulması ve o bilincin daha üst noktalara taşınması bakımından bu çalışmalarınızın önemi büyüktür. Samsun'da kentlilik bilincini daha üst noktalara taşıyacak çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.