• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 02 Mart 2019 11:27

SAMSUN- İLÇE İLÇE YEREL SEÇİMLERİN NABZI

SAMSUN- İLÇE İLÇE YEREL SEÇİMLERİN NABZI
YEREL SEÇİMLERE çok az bir süre kaldı. Tüm Siyasi Parti adayları gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. bu arada Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı adayları da adeta birbirleriyle yarışıyorlar. her iki tarafta aralarında toplumda yer bulmuş ağır topları
YEREL SEÇİMLERE çok az bir süre kaldı. Tüm Siyasi Parti adayları gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. bu arada Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı  adayları da adeta birbirleriyle yarışıyorlar. her iki tarafta aralarında toplumda yer bulmuş ağır topları görmek istiyor.

Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Etkili isimleri transfer etmekten geri durmuyorlar.
Ancak vatandaşın karşısına çıkabilmek için adeta zamanla yarıştıkları da gözden kaçmıyor. 

Samsunun ilçeleri içerisinde elbette seçimin çetin geçeceği ilçeler olduğu gibi rahatça alınabilecek ilçelerde bulunuyor. bu durumlarda adayların korkulu rüyası haline geliyor ve uykularının kaçmasına sebep oluyor.

Atakum, Ladik, Asarcık, Alaçam, Canik, Havza ve Çarşamba, Tekkeköy, Terme de Cumhur İttifakı  adayları seçimlere daha bir güven içerisinde gittikleri görülüyor. 


Millet İttifakının etkili olduğu ilçe sayısında da artış olduğu görülüyor.

 Bu arada  önümüzdeki yerel seçimlerde kararsızların sayısı da bir hayli dikkat çekiyor. Partiler özellikle bu kitle üzerinde duruyor. Hesabını buna karşı yapmaktan geri kalmıyorlar.

Seçimin kaderinin yani bir anlamda sonucunun Mart ayının ikinci haftasından sonra belirlenmeye başlayacağı görüşü  yaygınlaşıyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.