SAMSUN HUZUREVİNDE OKUR-YAZAR BULUŞMASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Nisan 2019 20:52
 SAMSUN HUZUREVİNDE OKUR-YAZAR BULUŞMASI
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve beraberindeki yazarlar ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediyesi Huzur evinde huzur evi sakinleri ile birlikte kitap okudu.
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HUZUR EVİNDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve beraberindeki yazarlar ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediyesi Huzur evinde huzur evi sakinleri ile birlikte kitap okudu.

HUZUREVİNDE OKUR YAZAR BULUŞMASI

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Huzur evi kütüphanesine Samsunlu yazarların eserlerinden oluşan kitap bağışında bulundu. Yazarlar huzurevi sakinleri ile kitap okuma etkinliği düzenledi. Ardından okur yazar buluşması gerçekleştirildi. Katılan yazarlardan Ahmet Seven, Adnan Öz, İhsan İde ve Celalettin Tutkun daha sonra birer söyleşi yaptılar.

Kitap okuma etkinliğinden memnun olduklarını belirten Huzurevi sakinleri hayatta en büyük arkadaşın kitap olduğunu biliyorduk fakat bunu burada daha iyi anladık diyerek konuştular. 

AHMET SEVEN  'KİTAP OKU HUZUR BUL'
Ahmet Seven: "Samsun Büyükşehir Belediyeszine ait Huzurevinde kitap okuma etkinliğinin düzenlenmesi  bizi mutlu etmiştir. Yediden yetmişe herkes kitap okumalı mesajını verdik. Ayrıca  kitap oku huzur bul sloganını bir kez daha yerinde söylemiş olduk. Bize bu imkanı veren Huzur evi Şube Müdürü Bayram Yücel Beye ve personeline teşekkür ediyorum" dedi.

Huzurevi Şube Müdürü Bayram Yücel'de ortaklaşa gerçekleşen etkinlikten dolayı Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sevene teşekkür etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.