Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişimi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Eylül 2017 09:48
Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişimi
Samsun Gençlik Spor İl Müdürü Güven Özyurt Sinop Gençlik Spor İl Müdürlüğüne atandı. Samsuna'da Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmazatandı.
 Samsun Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Görev Değişimi

Samsun Gençlik Spor İl Müdürü Güven Özyurt Sinop Gençlik Spor İl Müdürlüğüne atandı. Samsuna'da Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmazatandı.

Ahmet Güral KARAYILMAZ KİMDİR?
Devrek'te 20.08 1969 tarihinde doğdu. İlkokula Devrek ilçesinde 1976 yılında başladı. Ortaokul ve liseyi Çaycuma Lisesinde bitirdi. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Maden Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İş İdaresi bölümünü okudu. 1994 yılında Marmara Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu kazandı. Bir yıl sonra eşinin öğretmen olarak çalıştığı Tokat ili Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna yatay geçiş yaptı. 1998 yılında okulumu birincilik derecesi ile bitirdi. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans yapmaya hak kazandı.2005 Mart döneminde ''ZONGULDAK İLİNDE FUTBOLCULARI SALDIRGANLIĞA İTEN PSİKO-SOSYAL NEDENLER''adlı tezi savunarak iyi derece ile mezun oldu. Halen Doktora Çalışmaları devam etmektedir

Futbola 1983 yılında Çaycuma sporda başladı. 1993 yılına kadar birçok ilçemizin de futbol takımlarının formalarını giydi. 1993?94 sezonunda Çaycuma sporu üçüncü lige çıkaran kadronun içinde yer aldı. 1994 yılında Tokat spora transfer oldu. 1998 yılında Çaycuma sporun profesyonel ligden düşmesi ile Çaycumalı gençlerle birlikte hem oyuncu hem antrenör olarak çalışmaya başladı. 2007?2008 sezonunda Çaycuma spor voleybol takımını kurdu. (oyuncu-koç olarak) Ekip 3. lige çıktı.

UEFA A lisans futbol,okçuluk,tenis ve yüzme antrenör belgelerine sahiptir.

Zonguldak İlindeki İlk okçuluk çalışmalarını başlattı. 10-11-12 yaş grubu gençleri Türkiye Şampiyonasına hazırlamakta.

Güney Kore ve İsveç Hükümetleri ile Gençlerin Serbest zamanlarını değerlendirme adı altında çalışmalar ve sunumlar yaptı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine 50 kişilik maddi imkânı kısıtlı gencin kamp yapması amacı ile Genel Müdürlük tarafından görevlendirildi. Ülkemiz içinde gençlik lideri yetiştirme seminerlerinde eğitmen olarak görev yaptı.Maddi imkanı kısıtlı gençlerin ve engelli gençlerin kamplarında yıllardır program sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Bulgaristan'da ve Ülkemizde Uluslararası Spor Bilimleri Kongresinde makaleleri yayınlandı.

Yaklaşık 9 yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini Çaycuma'da vekaleten yürüten Ahmet Karayılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde İl Müdürlüğü görevine atanmış, 24 yıllık evli ve bir kızı vardır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.