• İHSANBAŞKAN

Samsun Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarında

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mart 2018 21:45
Samsun Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarında
Cidde Hilton oteli Hall salonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi kendine özgü özel kurgu ve projelerle Samsun'u Ortadoğu'ya tanıtıyor.

SAMSUN KAPILARINI DÜNYAYA AÇIYOR


Cidde Hilton oteli Hall salonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi kendine özgü özel kurgu ve projelerle Samsun'u Ortadoğu'ya tanıtıyor.


Samsun’un Körfez Ülkelerinde bilinirliğini artırmak için, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kalkınma Ajansı, Ticaret Odası ve Samsun’lu Turizm ve seyahat şirketleri Körfez Ülkelerinden çok sayıda misafir, turist ve yatırımcıyı Samsun'a getirmek için Cidde Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarına çıkarma yaptı.


RÜYA ŞEHİR SAMSUN


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Eğitim Daire Başkanı Necmi Çamaş ve beraberindeki heyet Samsun'u tanıtmak ve bölge ülkelerinin turizm potansiyelinden faydalanmak amacıyla diplomatik bir faaliyet içerisinde bire bir Rüya Şehir Samsun'u anlatıyor.


SAMSUN STANDINA YOĞUN İLGİ


Cidde Başkonsolosu Sayın Dr. Akif Menevşe, Kültür ve Turizm Müşaviri Metin Bilge ve çok sayıda protokolün ziyaret ettiği tanıtım stantlari Arapların akınına uğruyor.


Cidde Başkonsolosu Dr Akif Menevşe " Cidde düzenlenen bu seneki fuar turizm sezonu başlamadan Türkiye’nin böyle güçlü bir tanıtım atağı yapması çok olumlu ve uygun bir zamanda gerçekleştirmesi, 2018 turizm sezonu için umut vericidir. Bunu burada her görüştüğümüz bölge ülkesinden gelen kardeşlerimiz dile getirmektedir. Samsun’umuz yaşanılabilir bir dünya şehri. Bu güzelliklere sahip bir şehir bölge ülkeleri tarafından keşfedilmesi mutluluk vericidir.
Fuara katılan tüm illerimiz ve ajanslarımiz Türkiyenin tanıtımına katkı sağlayarak bölgede Türkiye Rüzgarı estiriyor.Her köşesi bir Cennet olan Türkiyemiz dört mevsim ziyaret edilebilecek eşsiz bir ülkedir"


ÇAMAŞ: SAMSUN HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Eğitim Daire Başkanı Necmi Çamaş “ Samsun’un dünyada yaşanabilecek en güzel yerlerden birisidir.Güven içinde, huzur içinde 24 saat ailenizle rahat bir şekilde tatil yapacağınız, gayri mülk sahibi olacağınız şehir Samsun’dur. Samsun sizinde evinizdir" dedi.


Fuar üç gün devam edecek.

Etiketler : Samsun Cidde
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.