• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN YAŞAR DOĞU'YU ANMA PROGRAMI

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 04 Ocak 2021 21:15
SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN YAŞAR DOĞU'YU ANMA PROGRAMI
Samsun Büyükşehir Belediyesi Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'yu vefatının 60. yıldönümünde düzenlediği canlı yayın programıyla anacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'yu vefatının 60. yıldönümünde  düzenlediği canlı yayın programıyla anacak.

Erdoğan Arıkanın moderatörlüğünde gerçekleşecek canlı yayına Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlarından Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Yaşar Doğunun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu, Eski Milli Güreşçi Mustafa Dağıstanlı ve Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven konuk olarak katılacak.

Program www.youtube.com/samsunbuyuksehirbelediyesi kanalında 8 Ocak Saat 20.00'de canlı olarak yayınlanacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; " Yaşar Doğu, örnek ahlakı, mücadelesi, başarıları ve şampiyon talebeler yetiştirmesiyle  ender insanlardan birisidir. Türk Güreşine olan katkılarının olumlu neticesi günümüze kadar gelmektedir. Samsunlu hemşehrisi olmaktan büyük gurur duyuyorum. Ayrıca gençlerimizin rol model olarak alması gerektiğine inandığım Yaşar Doğu'yu vefatının 60. yıldönümünde Rahmet ve şükranla anıyorum. Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.