• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİLSEM’DEN COVİD 19' A KARŞI MASKE SEFERBERLİĞİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Nisan 2020 16:25
SAMSUN BİLSEM’DEN COVİD 19' A KARŞI MASKE SEFERBERLİĞİ
Samsun Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğünün Koronavirüse karşı başlattığı maske yapım seferberliği başarıya koşuyor. Elbirlik ürettikleri binlerce maskeyi ihtiyacı olan kurumlara teslim ettiler.

SAMSUN BİLSEM’DEN KORONA VİRÜSE KARŞI MASKE SEFERBERLİĞİ


Samsun Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğünün Koronavirüse karşı başlattığı maske yapım seferberliği başarıya koşuyor. Elbirlik ürettikleri binlerce maskeyi ihtiyacı olan kurumlara teslim ettiler.


SAMSUN Bilsem Müdürü Civan Çelik yaptıkları çalışmada fedakârca emek sarf edenlere sosyal medya hesabından teşekkür etti. Civan Çelik zor günlerde herkesin yapacağı mutlaka bir şey vardır. Biz de maske üretmeyi tercih ettik. Son derece mutlu olduk biz bize yeteriz diyerek konuştu.


CİVAN ÇELİK: Maske üretimine maddi olarak destek olan, montaj yapan, montaja destek için arayan, Ürettikleri koruyucu siperlikleri merkezimize teslim ederek sağlık çalışanlarına ulaşmasını sağlayan pek çok kahraman var. Onlara bir teşekkürümüz var…


Hakan Baybure, Abdulhamit Aksel, Ömer Düzenli, Kadir Turgut, Cengiz Sevinç, Bayram Çapkın hocalarımıza üretim destekleri için teşekkür ederiz. İyiki Varsınız


Fidandan Çınara Projemiz devam ediyor. Öğrencilerimizin mesajlarını Samsun BİLSEM TV'den izleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Sakini Büyüklerimizden Bizlere Mesaj Var. Huzurevi Müdürümüz Emrah Baş'a katkıları için teşekkür ediyoruz.


Atakum BİLSEM ve Samsun BİLSEM işbirliği ile 1500 Siperli Koruyucu Maskeyi Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Esen'in takdimiyle İl Emniyet Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Urhan'a teslim ettik. Bu maskelerin hazırlanmasında katkı sunan Müsiad ve Doğuş Okul ve Büro Mobilyalarına, Atakum Bilsem Müdürümüz Hamza Tural kardeşime, Değerli Mesai arkadaşlarım Abdullah Kerim Maral, Zekai Kaya, Bahadır Akyuz, Adem Ici, Banu İlhan Emecan ve eşlerine teşekkür ediyorum. İYİ Kİ VARSINIZ.


Bir gecede evinde 230 maske montajı tamamlayarak ihtiyaç noktalarına bizzat teslim eden Abdullah Kerim Maral hocama, kızları Sezgi ve Simge'ye, Maral Ailesine Teşekkür Ederiz. İYİ Kİ VARSINIZ...


Artan Siperli Maske talebi için daha fazla sayıda üretim yapılabilmek amacıyla,, ürettiğimiz modellerden biri Müsiad ve Doğuş Okul& Ofis Mobilyaları'nın Arge ve üretim çalışmaları neticesinde kalıp çıkartılarak çoklu döküm yapılmıştır. Montaj çalışmalarımız devam etmektedir. Bu zorlu süreçte Samsun BILSEM'in talebine cevap vererek bizlere desteğini esirgemeyen Müsiad Başkanımız Sayın Haluk TAN'a, Doğuş Okul&Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdris DENIZ'e, Üretim Sorumlusu Sayın Temel AKSU' ya Doğuş Arge ekibine, Samsun Bilsem Arge ekiplerine teşekkür ediyoruz. İYİKİ VARSINIZ. BİZ BİZE YETERİZ.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.