• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Ağustos 2019 21:06

SAMSUN BİL OKULLARI YENİ DÖNEME TAM KADRO HAZIR

SAMSUN BİL OKULLARI YENİ DÖNEME TAM KADRO HAZIR
Samsunun önde gelen başarılı ve kurumsal özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Kolejinde öğrenci kayıtları tüm hızıyla devam ederken 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Dönremine tam kadro hazır olduklarını bildirdiler.
SAMSUN BİL OKULLARI YENİ DÖNEME TAM KADRO HAZIR


Samsunun önde gelen başarılı ve kurumsal özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Kolejinde öğrenci kayıtları tüm hızıyla devam ederken 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Dönremine tam kadro hazır olduklarını bildirdiler.

Bil Okulları Yöneticileri yaptıkları açıklamada:

"Bil Koleji Samsun Kampüsü Anaokulu, İlkokul,Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kadromuzu gururla sunarız."dediler.


BAŞARILI ÖĞRETİM KADROSU GÖREVE HAZIR


Bugüne kadar eğitim ve öğretimde başarılı bir süreç yaşayarak Samsunun takdirini kazanan Samsun Bil Koleji Etkin ve Yetkin Eğitim ve Öğretim Kadrosuyla bu yılda alanında iddialı görünüyor.


Bil Kolejinden yapılan açıklamada ayrıca: 


"Bil Koleji Samsun Kampüsü Fen ve Anadolu Lisesi 9.Sınıf kayıtlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Butik konseptli sınıflarımızın kontenjanları kısıtlı.

Kayıt görüşmeleri için kampüsümüze ziyarete bekliyoruz" denildi. 


Bil Kolejinde Lise Mezunu öğrenciler İstanbul Aydın Üniversitesi kontenjanından yüzde elli oranında rakamlarla yararlanabiliyorlar.


Samsun Bil Koleji 

Kazımkarabekir Mahallesi Polatlı Bulvarı No:3 (2,16 km)
55100 Samsun adresinde faaliyet gösteriyor.


Tel: (0362) 230 00 88






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.