SAMSUN BİL KOLEJİNE SAMSUNLU YAZARLAR KİTAPLIĞI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mayıs 2018 08:26
SAMSUN BİL KOLEJİNE SAMSUNLU YAZARLAR KİTAPLIĞI
Samsun Bil Koleji okul kütüphanesine Samsunlu Yazarlar Kitaplığı bölümü ekleyerek örnek bir çalışmaya daha imza attı.

SAMSUN BİL KOLEJİNDE SAMSUNLU YAZARLAR KİTAPLIĞI KURULDU


Samsun Bil Koleji okul kütüphanesine Samsunlu Yazarlar Kitaplığı bölümü ekleyerek örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Samsun Bil Koleji okul kütüphanesinde Samsunlu Yazarlara ait kitapların yer aldığı bölümü öğrencilerin hizmetine sundu. Samsunlu Yazarlar Kitaplığı adı verilen bölümde Samsunlu yazar ve şairlere ait kitaplar yer alıyor.


Samsun Yazarlar Derneği ile ortaklaşa hazırlanan proje doğrultusunda gerçekleşen kitaplık gelecekte samsun için önemli bir arşiv niteliğini de taşımış olacak. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Samsun Bil Koleji İdarecilerinin talebi üzerine okula çok sayıda Samsunlu Yazar ve Şairlere ait kitap bağışı gerçekleştirdi.


Kitap bağışı esnasında Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan,  okul müdürleri ve öğrenciler hazır bulundu.


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan okullarında böyle bir uygulamanın gerçekleşmesinden dolayı son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek; “ Kütüphanemizde Samsunlu Yazar ve Şairlerimizin eserleri bulundurup öğrencilerimize tanıtmayı okulumuz adına özel bir durum olarak görüyorum. Son derece gurur duydum. Okulumuzda gerçekleşen Yazar-Öğrenci buluşmalarımıza  Samsunlu Yazarlar Kitaplığının da eklenmiş olması son derece anlamlı olmuştur” diyerek konuştu.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’de bu uygulamayı diğer okullarımızın da örnek olarak alıp kütüphanelerinde Samsunlu Yazarlara ait kitaplık oluşturmalarının anlamlı olacağını söyleyerek uygulamayı başlatan Samsun Bil Koleji idarecilerine teşekkür etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.