SAMSUN BİL KOLEJİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Haziran 2018 23:18
SAMSUN BİL KOLEJİNDEN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ
Samsunun başarılı eğitim kurumlarından Bil Koleji öğrencileri için Mezuniyet Töreni düzenledi.
Samsunun başarılı ve önde gelen Özel Eğitim Kurumlarından Bil Koleji, öğrencileri için Mezuniyet Töreni düzenledi.

Törene katılan veliler çocuklarının mezuniyet sevincine ortak oldular. Onlarca öğrencinin kep giydiği törende duygulu anların yaşandığı görüldü. Öğrenci ve veliler birlikte çektirdikleri fotoğraflarla anılaştırdılar.

Öğrencilerin mezuniyet törenine Samsun  Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'ın yanısıra okul idarecileri ve öğretmenleri de katıldılar.  

Törende ayrıca öğrencilerin yaptığı yağlıboya resimlerinden oluşan bir de resim sergisi açıldı. Resim sergisi velilerden tam not aldı. 

Törende duygularını dile getiren öğrenciler dol dolu bir eğitim ve öğrenim dönemi yaşadıklarını ifade ederek; "Başta okulumuz olmak üzere bize bu anların yaşatılmasına sebep olan öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Burada olmak çok güzel bir duygu. Kep giymenin sevinç ve heyecanını yaşadık. Bu anlar hayatımızda unutamayacağımız en güzel anlar olarak kalacaktır. Önümüzdeki yıl yine Bil Kolejinde devam etmenin tatlı heyecanı içerisindeyiz" dediler.


 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.