• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİNDE YAŞAR DOĞU ANLATILDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Nisan 2018 20:53
SAMSUN BİL KOLEJİNDE YAŞAR DOĞU ANLATILDI
Samsun Bil Kolejinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında kitap okuma etkinliği de yer aldı. Etkinlikte öğrencilere Türk Güreşinin Sembol İsmi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitap hediye edildi
SAMSUN BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM BAYRAM KUTLAMASI

Samsun Bil Kolejinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında kitap okuma etkinliği de yer aldı. Etkinlikte öğrencilere Türk Güreşinin Sembol İsmi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitap hediye edildi.

BİL KOLEJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TURAN ARSLANIN AÇILIŞ KONUŞMASI:


"İnsanın toplum kurallarına uygun olarak yaşayabilmesi, iyi ilişkiler kurabilmesi, sağlıklı ve dürüst davranabilmesi için bedensel ve ruhsal gelişimi de önemlidir.


İşte bu gelişimin en önemli yolu spordur.


Bireyi topluma kazandırmak, toplumun en önemli ve onurlu bir üyesi yapmak için gerekli olan sağlam kafanın öncelikle sağlam vücuttan geçtiğini bilen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Sağlam kafa, sağlam vücutta olur." felsefesiyle bir toplumu spora yönlendiren bir lider olmuştur.


O toplum ki geçmişten günümüze kadar her alanda olduğu gibi sporda da adını tarihe altın harflerle yazdıran bireyler yetiştirmiştir.


İşte o isimlerden biri de Samsun'un en önemli değerlerinden olan ve ülkemizi güreş alanında başarıyla temsil eden Yaşar Doğu, öğrencilerimize güzel bir örnek olmaktadır.


Biz de bu felsefeyle hareket edip sporun her alanında öğrencilerini desteklemenin haklı gururunu yaşayan Özel Samsun Bil Okulları olarak bu bilinçle öğrencilerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.


Bizlere bu güzel günü kazandıran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederken hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız"


SAMSUN BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YAŞAR DOĞU'YU TANIDILAR

Öğrenci velilerinin de katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının yanısıra halkoyunları gösterileri de sunuldu. Kutlama programında çeşitli dallarda başarılı görülen öğrencilere ödül takdiminde bulunuldu. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. Yazar Ahmet Seven'in de davetli olduğu programda Kitap okuma etkinliği ve okur-yazar söyleşisi de yer aldı. Programın sonunda öğrencilere Arş. Yazar Ahmet Sevenin yazdığı Türk Güreşinin Sembol İsmi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitap imzalı olarak hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.