SAMSUN 'BİL KOLEJİ'NE YILIN BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ocak 2021 17:10
SAMSUN 'BİL KOLEJİ'NE YILIN BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ
Samsunun özgün özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Koleji, Samsun Yazarlar Derneği tarafından yılın Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Samsunun özgün özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Koleji Pandemi sürecinde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Samsun Yazarlar Derneği tarafından yılın 'Başarı Ödülü'ne layık görüldü.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yılın Başarı Ödülü'nü Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'a takdim etti.


Seven: " Dikkatlerden kaçmayan başarılara imza atan Samsun Bil Koleji özellikle Pandemi döneminde uyguladığı uzaktan eğitim ve öğretim programıyla öğrencilerine yüz yüze eğitim keyfini yaşatmış onlarla sağlıklı iletişimini sürdürerek aksama yaşanmamasını sağlamıştır. Bu süreçte gerek yönetim gerek eğitim kadrosuyla ciddi bir başarı yakalamış bu alanda örnek alınacak bir yol haritası belirlemiştir. Öğrenci ve veli memnuniyetini de beraberinde getiren başarıyı Derneğimiz tarafından bir ödülle taçlandırmak istedik. Başarı Ödülünü hak eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Turan Arslan olmak üzere emeği geçen eğitim kadrosuna teşekkür ediyorum" dedi.


Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'da : " Okulumuzun zorlu bir süreç olan pandemi döneminde  uzman eğitim kadrosu, kurumsal gücü, tüm teknolojik olanakların profesyonel ve planlı kullanımı ile gerçekleştirdiği 'Kesintisiz Eğitimi faaliyetlerimizi gözünden kaçırmayıp bizi Başarı Ödülü ile taltif eden Samsun  Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ödülü okulumuz idareci ve öğretmenleri adına alırken ödüle layık olmak için daha fazla gayret göstermemiz gereğine inanıyorum" diyerek konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.