• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BİL KOLEJİ KAMPÜSÜNDE DEV İFTAR YEMEĞİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Mayıs 2019 10:24
SAMSUN BİL KOLEJİ KAMPÜSÜNDE DEV İFTAR YEMEĞİ
Bil Koleji Samsun Kampüsünde Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile iftar yemeği gerçekleşti. İftar yemeğine yoğun katılım oldu.
SAMSUN BİL KOLEJİNDE VELİLERİN KATILIMI İLE DEV İFTAR YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİ

Samsunun etkin yetkin ve gözde özel eğitim kurumlarından Samsun Bil Kolejinde gerçekleşen iftar yemeğinde öğretmen öğrenci ve veliler bir araya geldi.  

Bil Koleji Samsun Kampüsünde Ortaokul, Fen ve Anadolu Lisesi öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile iftar yemeği gerçekleşti. İftar yemeğine yoğun katılım oldu. 

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan: " Biz bir bütünüz. Büyük ve güçlü bir aileyiz. Eğitim ve öğretimde hep birlikte hareket ediyoruz. Bu mutlu tablo birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir. Samsunun geleceği ve aydınlık yarınlarına  hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz.  Ramazan ayında ikincisi gerçekleştirdiğimiz İftar yemeğimize öğrenci velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bu bizim Okul, öğretmen öğrenci ve velilerimizin  birlik içerisinde olduğumuzun resmidir. Eğitimde bu birlikteliği sağladığımız için  her geçen gün başarı çıtamızı yükseltiyoruz. Bunu gurur tablosu olarak görüyorum. İftarımıza katılan davetlilerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Başarı hepimizindir" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.