SAMSUN BİL KOLEJİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Mayıs 2019 17:29
SAMSUN BİL KOLEJİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Samsunun önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi olan Samsun Bil Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi. Isparta'da yapılan Okullar Arası Türkiye Badminton finallerinde birinciliği elde eden Samsun Bil Koleji Samsuna Türkiye Badminton Şampiyonlu
BİL KOLEJİ SAMSUN KAMPÜSÜ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

İsparta'da yapılan Okullar Arası Türkiye Badminton finallerinde Samsun Bil Koleji Öğrencileri Anıl  Atan, Arda Atan, Miraç Kantar, Kerem Acu ve Mustafa Tuncer, birbirinden zorlu rakipleri karşısında verdikleri mücadeleyi kazanarak Türkiye Şampiyonu oldular. 

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANARAK SAMSUNA BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR

Samsunun önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi olan Samsun Bil Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi. Isparta'da yapılan Okullar Arası Türkiye Badminton finallerinde birinciliği elde eden Samsun Bil Koleji Samsuna Türkiye Badminton Şampiyonluğunu kazandırdılar.

SAMSUNDA BÜYÜK COŞKU 

Samsun Bil Kolejinin başarılarına bir yenisini daha ekleyerek  Okullar arası Badminton Türkiye Şampiyonluğunu kazanması Samsunda büyük coşku ve heyecana yol açtığı görüldü. 

TURAN ARSLAN: ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan: " Öğrencilerimiz başarılı bir sınav vererek şehrimize Badminton Türkiye Şampiyonluğu kazandırdılar. Her zaman onların yanında olduk. Kazanmaları için gereken desteği verdik. Bize bu gururu yaşatan  öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.