SAMSUN BİL KOLEJİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Mayıs 2018 18:21
SAMSUN BİL KOLEJİ BADMİNTON TÜRKİYE  ŞAMPİYONU OLDU
Samsun Bil Koleji 23-26 Mayıs 2018 tarihlerinde Manisa'da düzenlenen Yıldız Erkekler Badminton Türkiye Şampiyonasında Samsun Bil Koleji tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.
SAMSUN BİL OKULLARI ŞAMPİYONLUĞA DOYMUYOR

SAMSUN BİL KOLEJİ
SAMSUNA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİLER

Samsun Bil Koleji 23-26 Mayıs 2018 tarihlerinde Manisa'da düzenlenen Yıldız Erkekler Badminton Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Samsun Bil Koleji Sporcuları Anıl Atan, Miraç Kantar, Kerem acu ve Emre Turhan'dan oluşuyor.

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan Türkiye Birinciliğini kazanan öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederek; " Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Hem okulumuza hem de Samsunumuza Şampiyonluk kazandırdılar. Onların bu başarılarından dolayı büyük gurur duydum. Öğrencilerimiz elde ettikleri başarıyla bir kez daha Samsunumuzun Sporda önemli bir şehir olduğunu gösterirken, okulumuzun da büyük başarılara imza atan etkin bir eğitim kurumu olduğunu  gösterdiler" diyerek konuştu."
Samsun Bil Koleji öğrencilerinin Badminton Türkiye Şampiyonu olması Samsunda büyük heyecanla karşılandı.


ÜÇÜNCÜ KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLUYORLAR

"Küçük erkekler kategorisinde yarışan Samsun Özel Bİl Okulları bu yıl 3. kez Türkiye Badminton Şampiyonu olarak  gelenek bozulmadı dedirtti. 

ÖĞRENCİLER'DEN TEŞEKKÜR GELDİ

Başta Bil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı  Turan Arslan beyefendiye, Bil Okulları Genel Müdiremiz İnci Gülüzar Bayramkaya olmak üzere Beden Eğitimi öğretmenimiz Ozan Görmez'e antrenörlerimiz Yaşar Kaya ve imparator hoca Ömer Aydoğmuş a teşekkür ederiz.


VE AYRICA
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz okul Sporlarına, İlkadım İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Murat Turan'a ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz  Ahmet Karayılmaz a teşekkür ederiz.


Samsun da Badmintonun prensleri.

Anıl Atan

Miraç Kantar

Kerem acu

Emre Turhan





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.