SAMSUN BEM BİR SEN VE YAZARLAR SURİYE SINIRINDA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Mart 2018 16:16
SAMSUN BEM BİR SEN VE YAZARLAR SURİYE SINIRINDA
BEM BİR SEN Samsun Şubesi ve Samsun Yazarlar Derneği ortaklaşa düzenledikleri bir organizasyonla Mehmetçiğimize destek amacıyla Atakum Belediyesinin önünden Hatay Suriye sınırına hareket ettiler.
BEM BİR SEN Samsun Şubesi ve Samsun Yazarlar Derneği ortaklaşa düzenledikleri bir organizasyonla Mehmetçiğimize destek amacıyla Atakum Belediyesinin önünden Hatay Suriye sınırına hareket ettiler.

Atakum Belediyesi önünde toplanan BEM BİR SEN Samsun Şubesi ve Samsun Yazarlar Derneği üyelerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı uğurladı.

SEVER: ASKERİMİZİN YANINDAYIZ
Burada kısa bir konuşma yapan BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ; " Afrinde teröristlerle mücadele veren askerlerimize destek amacıyla Hatay-hassa Suriye sınırına hareket ediyoruz. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi hissettirmek istiyoruz. Bu anlamda bizlere araç tahsisinde bulunan Atakum Belediye Başkanı Sn. İshak Taşçıya çok teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte gönderdikleri selamlarını  Mehmetçiğimize ileteceğiz. Bu ziyarete katılan arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

TAŞÇI: SİZLERİ UĞURLAMANIN GURURU İÇİNDEYİM
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da yaptığı uğurlama konuşmasında; " Çok anlamlı bir bir ziyaret gerçekleştirmek üzere yola çıkacak olan BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve ekibine hayırlı yolculuklar diliyorum. Ben de sizlerle selamlarımı gönderiyorum. Yolculuğunuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, bu anlamlı yolculukta katkımız olduğu için gurur duyuyorum" diyerek konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.