Samsun BEM BİR-SEN Şubesinden örnek davranış

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2017 19:55
Samsun BEM BİR-SEN Şubesinden örnek davranış
Sendikal Faaliyetlerini Giresun ve Ordu illerinde yaptıkları çalışmalarla sürdüren BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever gittiği yerlerde yanında götürdüğü 'Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu' kitabını da hediye ederek örnek bir davranışa
 Sendikal Faaliyetlerini Giresun ve Ordu illerinde  yaptıkları çalışmalarla sürdüren BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever gittiği yerlerde yanında götürdüğü 'Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu' kitabını da hediye ederek örnek bir davranışa imza atıyor.

Sever Ünye ilçesinin nezih mekanlarından Patron Cafe İşletmesinin sahibi Harun Karaoğlan'a da Kitap hediye etti.  BEM BİR -SEN Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gayretli'nin de yer aldığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Nurettin Sever: "Yaşar Doğu gibi kahramanlarımızı anlamaya ihtiyacımız var"

BEM BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever  "Gittiğimiz yerlerde ülkemizin yetiştirdiği 'Türk Gibi Kuvvetli' sözünü dünyaya duyuran ve Sırtı yere gelmeyen Cihan Pehlivanı Yaşar Doğu'nun Tüm yönleriyle hayatının anlatıldığı kitabı hediye veriyoruz. Bu hediye büyük ilgi görüyor. İçerisinde bulunduğumuz ve Milli Birlik ve Beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde böyle bir kahramanın hayatı milletimizin tüm fertlerine örnek olmaktadır. Yaşar Doğu vatan millet ve bayrak sevdalısı gibi kahramanlarımızı anlamaya ihtiyacımız var. Kitabın yazarı hemşehrimiz Arş. Yazar Ahmet Seven'e de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.