SAMSUN BEM-BİR-SEN'DEN BÜYÜKŞEHİR BAŞKANINA ZİYARET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 17:35
SAMSUN BEM-BİR-SEN'DEN  BÜYÜKŞEHİR BAŞKANINA ZİYARET
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Yönetim kurulu Üyeleri bir süre önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahini makamında ziyaret ederek
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası  BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Yönetim kurulu Üyeleri bir süre önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına görevlendirilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. 

Ziyarete Başkan Nurettin Severle birlikte Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Çiftçi, Abdullah Arlı ve İsmail Yazıcı katıldı. 

SEVER: HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNARAK DÜŞÜNCELERİMİZİ İLETİK

Samimi ortamda geçen görüşme de BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever"Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zihni Şahin Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde sendikamız olarak kendisiyle karşılıklı uyum ve dayanışma içerisinde olduk. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ta aynı dayanışmayı ve uyumu göstermeye çalışacağız. Maksadımız sağlıklı ve başarılı bir sürece birlikte katkıda bulunmaktır. Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Sn. Şahin'e hayırlı olsun dileğinde bulunduk" dedi.

ŞAHİN: BEM BİR SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANLIĞININ ZİYARETİNDEN MEMNUN OLDUM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'de kendisine yapılan bu ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek;" BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'i çalışkan, başarılı ve uyumlu kişiliğiyle tanıyoruz. Üzerimize düşen göreve her zaman hazırım. Samsun gibi önemli bir şehirde Büyükşehir Başkanı olarak görev yapmak hep onurlu, hem de çetin bir iştir. Hep birlikte hareket edersek başarırız. Allah hepimizi mahcup etmesin" diyerek konuştu.

Karşılıklı sohbetten sonra BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'e ziyaret anısına bir tablo hediye etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.