SAMSUN AK PARTİ'DE BÜYÜK DEĞİŞİM

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Şubat 2018 19:48
SAMSUN AK PARTİ'DE BÜYÜK DEĞİŞİM
AK Parti Samsun ilçe teşkilatları için AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Önal'ın başkanlığında yapılan istişare toplantısında, 7 ilçe başkanı istifasını verdi.

SAMSUN AK Parti de değişim yaşandı. 7 ilçe başkanı  istifalarını verdi.

 AK Parti Samsun ilçe teşkilatları için AK Parti Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve İl Koordinatörü Cumhur Önal'ın başkanlığında yapılan istişare toplantısında, 7 ilçe başkanı istifasını verdi.  2 ilçe başkanı da kendilerine zaman tanınmasını istedi.


İSTİFASINI SUNAN İLÇE BAŞKANLARI ŞUNLAR: 

 AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan'dan istifaları istendi. 

5 ilçe başkanı da istifasını verirken, Bafra İlçe Başkanı Yurduseven ve Vezirköprü İlçe Başkanı Doğan süreçle ilgili kendilerine biraz daha zaman verilmesini  istedi.

TEKKEKÖY ve CANİK İLÇESİ DEĞİŞMEDİ

Yapılan görüşmeler sonunca Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile yola devam kararı alındı.

2017 yılının temmuz ayında başlayan kongre süreçlerinde Samsun'da şimdiye kadar Terme, Çarşamba, Salıpazarı, Havza ve Atakum ilçelerinin yeni yönetimleri yapılan kongrelerle belli olmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.